Sevagram zoekt een

Word onze collega Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige binnen Langedael in Vaals

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Vaals

Werkvelden

Ouderenzorg
Wil jij werken binnen de mooiste, moderne zorglocatie van Vaals? Wil jij zorgen met aandacht vanuit je hart waarbij de bewoner écht centraal staat? Grijp dan nu je kans en maak onderdeel uit van (vernieuwd) Langedael! Wij zoeken nieuwe collega’s!

,
Wij zijn op zoek naar:

Helpenden, Verzorgenden IG en Verpleegkundigen

Locatie Langedael zit momenteel middenin een grote renovatie waarbij de bestaande bouw in hartje Vaals in fases wordt aangepakt. Beetje bij beetje verandert de locatie in een aantrekkelijke, gemengde woonomgeving voor bewoners met zowel somatische als psychogeriatrische (dementie) zorgvragen. Gedurende de verbouwingsfase verblijft een deel van de bewoners en de medewerkers tijdelijk in hotel de Heerenhof in Mechelen. Naar verwachting zal de volledige renovatie in de zomer van 2023 zijn afgerond. Wachten tot dan hoeft echter niet. Hoe eerder jij kunt beginnen, hoe beter!

Ter versterking van de teams zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor zowel de afdelingen somatiek als PG. Hierbij is het mogelijk dat jij begint binnen onze tijdelijke locatie Heerenhof in Mechelen en later samen met de bewoners mee terugkeert naar het vernieuwde Langedael.

Binnen vernieuwd Langedael staat het welzijn van de bewoners écht centraal. Er zal groepsgerichtere zorg worden verleend met oog voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners; meer persoonlijke leefruimte, meer buitenruimten, sfeer en meer aandacht voor huiselijkheid. De locatie krijgt een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend! Jij voelt je net als onze bewoners thuis in deze vernieuwde omgeving en werkt me passie en plezier samen met je team. Jij hebt een creatieve geest en komt met vernieuwende ideeën. Het samengevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Hier gaat jouw hart sneller van kloppen!

Wil jij een indruk krijgen van jouw nieuwe werkplek?

Klik hier voor meer informatie over de plannen en renovatie van locatie Langedael

Zo zorgen wij voor jou
 • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
 • Wij bieden jou een structurele baan. De uren zijn bespreekbaar, of jij nu een klein contract wilt of juist meer uren;
 • Salaris conform cao VVT, op basis van functie en ervaring (FWG 25-45);
 • Wij geloven erin dat een goede werk-privé balans bijdraagt aan een verhoogd werkgeluk. Daarom krijg je bij ons (mede)zeggenschap over je diensten conform het “collegiaal-rooster-principe” en ontvang je tijdig jouw definitieve rooster;
 • Een plek binnen een vernieuwd team mét ervaren collega’s die veel expertise op het gebied van somatische zorg en dementie in huis hebben;
 • Binnen Sevagram ondersteunen en faciliteren we jou om verder te groeien. We bieden passende leer-en ontwikkelmogelijkheden op maat;
 • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, goed pensioen maar ook de mogelijkheid om heel voordelig een nieuwe (elektrische) fiets, fitnessabonnement óf tablet aan te schaffen!

Zo maak jij het verschil!
 • Jij bent gediplomeerd Helpende, verzorgende IG of (mbo/hbo) verpleegkundigen;
 • Jij komt het best tot je recht binnen een moderne, vernieuwde omgeving;
 • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA;
 • Jij hebt talent om een bepaalde sfeer te creëren en bewoners te laten genieten en bent daarin creatief.

Maak van deze uitdaging jouw nieuwe baan!
Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen het vernieuwd Langedael? Dan ontmoeten wij jou graag!

Wil jij solliciteren als collega in het mooie Vaals? Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Melissa (Recruiter) door te bellen of te appen naar 06 28 49 58 51.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Malou vertelt je graag meer!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.