Sevagram zoekt een

Word onze Coördinator Zorg & Welzijn (uren bespreekbaar) in Maastricht

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Word onze Coördinator Zorg & Welzijn (uren bespreekbaar) in Maastricht
Ben jij klaar voor een volgende stap als Coördinator Zorg & Welzijn? In deze rol maak je een reis door alle facetten van het verpleegkundig vakgebied. Samen met onze teammanagers ga je aan de slag om onze zorg en werkmethoden op alle fronten te optimaliseren. Je vormt een team met de andere coördinatoren dat actief meedenkt over de toekomst van Maastricht, met een focus op hoogwaardige zorg.

Jouw rol als Coördinator Zorg en Welzijn
Als Coördinator Zorg & Welzijn ben je een verbinder in multidisciplinair werken. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden maken dit mogelijk. Je bent je niet alleen bewust van je verantwoordelijkheden, maar weet deze ook duidelijk te plaatsen binnen het team. Ad hoc uitdagingen zie jij als kansen, en het ontwikkelen en succesvol implementeren van verbetertrajecten binnen de verpleegkunde geven jou energie.

Wat kun je verwachten op je nieuwe werkplek in Maastricht?
Je stapt binnen in een groot en gezellig zorgcentrum gelegen in Maastricht. Deze locatie biedt een verpleeghuisafdeling en thuiszorg mogelijkheden. Bij Sevagram streven we ernaar om een huiselijke sfeer te creëren en bewoners zoveel mogelijk regie over hun eigen leven te geven. Dit alles doe je in samenwerking met een gepassioneerd multidisciplinair team dat bekendstaat om hun oprechte aandacht voor elkaar en de hoogwaardige zorg die zij leveren. Wij zijn trots op onze gouden certificering van Planetree, waarmee we dagelijks werken aan mensgerichte en excellente zorg.

Wat houdt je rol in als Coördinator Zorg & Welzijn?
  • Jij bent het kloppende hart van je team op onze ruime locatie
  • We bieden volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling, met toegang tot opleidingen, trainingen en cursussen
  • Je kunt rekenen op een mooi salaris volgens FWG 50, vanuit de CAO VVT
  • Contractmogelijkheden worden afgestemd in een persoonlijk gesprek met onze teammanagers

Solliciteer direct voor de rol van Coördinator Zorg bij Sevagram in Maastricht!
Gelijk enthousiast? Laten we dan snel kennismaken!

Solliciteren maken we graag zo makkelijk mogelijk: klik op de solliciteerknop en laat je gegevens achter. We nemen contact met je op voor een nadere kennismaking. Je kunt ook direct contact opnemen met Meline van recruitment door te bellen of te appen naar 06 42 19 20 24.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.