Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Ook jij verdient kansen!

 Maak werk van je loopbaan in zorg en welzijn 

 

 

Waarom?
Je werkt in zorg of welzijn. Of je wilt daar werken. Je vindt het werk nieuw of erg veranderd. Je wilt daarom graag steun bij het vervolg van je loopbaan. Voor jou is er gratis en persoonlijk loopbaanadvies van ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’. De coaches van Sterk in je Werken helpen je op weg. En het werkt! Ruim 500 deelnemers gingen je voor en staan inmiddels sterker in hun werk.

Wat?
Samen met een ervaren loopbaanadviseur in zorg en welzijn sta je stil bij je situatie. Jullie kijken waar je goed in bent én hoe je dat kunt laten zien aan een werkgever. Onze adviseur helpt je voor jezelf te zorgen en sterker in je werk te staan. Gratis en voor niets. Als je behoefte hebt aan meer dan één gesprek, dan kijken we wat verder nodig is. Denk aan hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief, een (beroepen)test, workshop of een training.

Voor wie?
Werk je al een tijd in zorg- of welzijn en wil je hier blijven werken? Of wil je de stap naar de zorg maken en weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Voor jou is ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ precies bedoeld. Meld je aan en ontdek samen met onze adviseur wat jij kunt doen om mee te groeien met het werk, als zij-instromer aan de slag te gaan of de overstap naar een andere baan in zorg en welzijn te maken. De Sterk in je werk experts staan ter beschikking van iedereen die in zorg en welzijn werkt of (weer) wil werken. Wij zijn er voor de 'handen aan het bed' en voor de ondersteunende diensten. Wist je dat het sowieso een goed idee is, om met hulp van een loopbaancoach te kijken wat je wilt bereiken in de zorg.

Hoe meld je je aan?
Je vult eerst het deelnameformulier in via de landelijke website www.sterkinjewerk.nl. De enige voorwaarde om mee te doen, is dat je de afgelopen twee jaar niet of nauwelijks loopbaanadvies hebt gehad. Als je het hele formulier hebt ingevuld, verschijnt er een vakje om dit te verzenden. Je ontvangt - op het door jou ingegeven e-mailadres - een verzoek om je deelname te bevestigen.

Zodra Zorg aan Zet jouw aanmelding heeft ontvangen, nemen we telefonisch contact op om je te koppelen aan een loopbaancoach bij jou in de buurt. Je kunt ons telefoontje dus verwachten!

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Zorg aan Zet

Chantalle Dörenberg                 c.dorenberg@zorgaanzet.org

 

   

Facebook

Deel dit nieuwsbericht