Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Week van zorg en welzijn 11 t/m 16 maart 2019

De (landelijke) Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart 2019!

 

Ook verschijnt in de week van 2-6 maart 2019 de huis-aan-huis zorgspecial!  
Dé krant over de Week van Zorg en Welzijn.

 

Informatie voor zorg- en welzijnsorganisaties
De landelijke voorbereidingen voor de Week van Zorg en Welzijn 2019 zijn weer van start gegaan! RegioPlus en de veertien regionale werkgeversorganisaties, waarvan Zorg aan Zet er een is, geven ieder jaar vorm aan de invulling van de landelijke hoofdlijnen.
Voor volgend jaar is bepaald dat de primaire doelgroep waarop we ons gaan richten middels social media, de zorgspecial e.d. de zij-instromers, herintreders én de huidige medewerkers in zorg en welzijn zijn.
Gezien de aansluiting tussen RegioPlus, de werkgeversorganisaties en de Ik Zorg campagne van het Ministerie van VWS is het goed om op bovengenoemde doelgroepen te focussen, dit versterkt elkaar.

Activiteiten in de Week van Zorg en Welzijn
De afgelopen jaren bemerkten wij jullie toenemende focus op het werven van nieuw personeel, zo werden er vacaturemarkten, speeddates e.d. georganiseerd. Gezien de doelgroepen die in 2019 worden aangesproken lijkt het ons goed dat deze trend wordt voortgezet! Wij zullen deze activiteiten dan ook volop promoten via onze kanalen (social media, zorgnetlimburg).

Jullie worden van harte uitgenodigd om binnen jullie organisatie na te denken of jullie dit jaar (ook weer) meedoen en op welke manier. Wil je graag ideeën opdoen? Open hier het ideeënboekje.

In 2019 wordt op de landelijke website een nieuw overzichtskalander geplaatst waarin een bezoeker makkelijker de activiteiten kan vinden die er georganiseerd worden door de zorg- en welzijnsorganisaties. Deze tool wordt ook volledig geïntegreerd op zorgnetlimburg.nl.

De Zorgspecial (Week van Zorg en Welzijn krant)
Landelijk wordt er ook in 2019 een zorgspecial uitgebracht. De zorgspecial wordt verspreid in de aanloop van de Week van Zorg en Welzijn 2019, in een oplage van ca. 435.000 stuks. Het landelijke deel bestaat uit 12 tot 16 pagina’s, het regionale deel is minimaal 8 pagina’s (afgelopen jaren had Limburg liefst 16 pagina’s). Interesse om een advertentie te plaatsen in deze zorgspecial? Klik hier voor de tarievenkaart. Advertentieruimte reserveren kan door een mail te sturen naar Marieke van Oers | m.vanoers@zorgaanzet.org | 0475 – 577555.


Graag reserveren voor 14 december 2018. Het advertentiemateriaal zien we graag uiterlijk 4 januari 2019 tegemoet. 


De formaten waaruit gekozen kan worden:

1/1 pagina: 205 mm breed x 285 mm hoog, staand
1/2 pagina: 205 mm breed x 132,5 mm hoog, liggend
1/4 pagina: 100 mm breed x 132,5 mm hoog, staand

Wil je meer weten, neem dan contact op met Marieke van Oers via m| m.vanoers@zorgaanzetorg.org, t| 0475 577 555.

Facebook

Deel dit nieuwsbericht