Dichterbij zoekt een

Zelfstandig Werkend Kok

Dienstverband

28-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Werk jij graag als kok en wil je dit combineren met je passie voor de zorg? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen
Als kok bereid je dagelijks verse, gezonde maaltijden voor onze cliënten vanuit de centrale keuken. De maaltijden worden na dat ze vers zijn bereid bezorgd op verschillende locaties binnen Horst waar onze cliënten wonen.

Jij zorgt voor een hygiënische en veilige werkomgeving en een efficiënt voorraadbeheer. Samen met collega's uit de directe zorg probeer je alle vraagstukken die er zijn rondom voeding zo goed mogelijk op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan slikproblemen, maaltijden op kleur/consistentie, speciale dieetwensen, optimalisering van menucyclus, variatie en voedingswaarden. Je ondersteunt bij extra activiteiten (intern/extern) zoals lunches, speciale momenten en familiedagen voor onze cliënten. Ook ga je samen met je nieuwe collega’s een eet- en drinkconcept voor een nieuwbouwlocatie vormgeven en door ontwikkelen, inclusief het nieuwe restaurant.

Hier ga je werken

Jij gaat werken vanuit de Twinkeling in Horst. Een regio waarin we de talenten van cliënten en medewerkers actief voorop zetten. Waar we veel innoveren en daarmee mooie stappen zetten in het verwezenlijken van ons doel: een prettig en zo gewoon mogelijk leven voor onze cliënten.

Met wie werk je

In de regio Zuid ga je werken binnen een team van zelfstandig werkende koks. Dit team runt samen met de mensen uit de bediening het restaurant en is onderdeel van het nieuw in te richten serviceteam waar ook onze cliënten deel van uitmaken. Elke collega heeft een groot hart voor de cliënt en werkt eraan mee om hen een fijne en betekenisvolle dag te bezorgen.

Wij bieden jou

 • Salaris in schaal FWG 35 volgens de CAO-Gehandicaptenzorg tussen de € 2.393 en € 3.360 bij een 36-urige werkweek;
 • Vast contract en aantal uren in overleg, tussen de 28 en 36 uur per week;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Ruimte voor initiatieven en bijdragen aan een nieuw woon-/leefconcept;
 • Volop mogelijkheden om te groeien, zowel persoonlijk als in je vakgebied;
 • Toegang tot het VitaalPortaal, dat jou helpt om vitaal te blijven en je werkgeluk te vergroten.

Dit ben jij

 • Je hebt een opleiding tot kok, op mbo-niveau 3 of 4 óf aantoonbare ervaring met professionele maaltijdbereiding;
 • Je hebt aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken;
 • Je hebt affiniteit of ervaring met mensen met een verstandelijke beperking en hebt hart voor onze cliënten;
 • Je beschikt over uitgebreide kennis van producten, ingrediënten en diensten, met name gericht op gezonde voeding, gevarieerd eten, eten leuk maken en beleving;
 • Je weet hoe een menukaart samengesteld moet worden;
 • Je bent een voorbeeld van gastvrijheid en weet de collega’s in Horst hierin mee te krijgen;
 • Je hebt de behoefte jezelf continu te ontwikkelen en je eigen talenten ontdekken en benutten is voor jou vanzelfsprekend.

Lijkt jou deze functie geweldig maar pas je nog niet helemaal in het profiel wat hierboven beschreven wordt? Reageer dan ook, we zijn benieuwd naar jouw motivatie en plannen voor de toekomst!

Dichterbij een betekenisvol leven
Met jouw kennis en ervaring maak jij een verschil! Wat jouw talent ook is of welke rol je ook vervult, je krijgt de vrijheid om op jouw eigen manier bij te dragen aan het verbeteren van de zorg voor onze cliënten.

Wij zijn Dichterbij voor mensen met een verstandelijke beperking en de mensen om hen heen. Bij Dichterbij geloven we dat iedereen een betekenisvol leven verdient, waarin je jezelf kan en mag zijn. In een omgeving die accepteert wie je bent. Dat is in de kern wat we geloven en waar we voor staan.  
Bij Dichterbij kijken we elke dag opnieuw naar wat de cliënt nodig heeft. Samen met zijn of haar omgeving kijken we hoe we de basale behoeften kunnen vervullen. Dat doen we vanuit wensen, talenten en mogelijkheden.

Met meer dan 4.000 collega’s bieden we ondersteuning, zorg en behandeling. Dat doen we op verschillende locaties in Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen.

Meer weten? Of solliciteren?
Voor vragen app, bel of mail naar Ilse van den Anker, Teamleider Facilitair Regio Horst, via 06-86556886 of i.vandenanker@dichterbij.nl

Interesse? Stuur dan jouw cv en (korte) motivatie in via onze website; https://werkenbijdichterbij.nl/vacatures/zelfstandig-werkend-kok-1090703/