Kempenhaeghe zoekt een

Zelfstandig werkend kok (De Broeders/Heidecafé)

Dienstverband

32 - 38 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Sterksel Heeze

Werkvelden

Overige

Jij laat onze gasten genieten van een heerlijke maaltijd!
 
Hoe ziet jouw werkdag eruit

Je stelt gerechten samen en bereidt deze uit verse ingrediënten. Je werkt doorgaans solistisch met ondersteuning van enkele keukenmedewerkers.
Je bent in staat om zelfstandig een drukke lunch of diner te verzorgen.
Je ziet toe op de kwalitatieve en vaktechnische bereiding van de gerechten en de hierbij behorende operationele randvoorwaarden.
Je levert input bij de samenstelling en wijziging van de menu’s, kaart en methoden.
Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de voortgang in de keuken.

Over Kempenhaeghe Horeca B.V.
De Kempenhaeghe Horeca B.V. biedt zijn diensten aan op de locatie Kloostervelden in Sterksel en aan de Plaetse te Heeze. Op beide locaties is de horeca B.V. verantwoordelijk voor de Food & Beverage- en banqueting gerelateerde activiteiten (vergaderingen, recepties, bijeenkomsten, feesten, lunches en diners).
Bij “De Broeders en het Heidecafé” houden we van streekgebonden, lekker en vers eten.

Wat neem je mee

  • Een bent in het bezit van het diploma SVH zelfstandig werkend kok;  
  • je bent op de hoogte van de wetgeving met betrekking tot voedselveiligheid en HACCP;
  • je bent in bezit van het certificaat SVH Sociale Hygiëne of bereid om deze te behalen;
  • het bezitten van het certificaat SVH Leermeester en/of praktijkbegeleider is een pré;
  • je bent stressbestendig, daadkrachtig, besluitvaardig en neemt initiatief, zie problemen als een uitdaging en bent creatief.
  • je hebt gevoel voor systematiek, orde, en hygiëne.
  • je hebt een passie voor het Horeca vak;
  • je bent beschikbaar tijdens weekenden en feestdagen en bent bereid te werken volgens een wisselend werkrooster.

Dit zijn voornamelijk dagdiensten met een vroege avonddienst (keuken sluit rond 20:30 uur).
De weekenden worden evenredig verdeeld onder het keukenteam, waardoor je geregeld ook een weekend vrij kunt zijn.

Wat bieden wij je

  • Wij bieden een uitdagende functie van zelfstandig werkend kok binnen een dynamische en groeiende organisatie met veel ambitie;
  • de cao-Horeca is van toepassing;
  • het salaris wordt bepaald volgens functieschaal 5 van het KHN-model AVR.

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Jeffrey van Vuurde, manager Horeca, telefoonnummer 040-2279177. Of stuur een e-mail: vuurdej@kempenhaeghe.nl

Je schriftelijke sollicitatie kun je tot uiterlijk 20 november kenbaar maken via bijgaande link.


Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.