Kempenhaeghe zoekt een

Zelfstandig werkend kok (De Broeders/Heidecafé)

Dienstverband

32 - 38 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Sterksel Heeze

Werkvelden

Overige

Jij laat onze gasten genieten van een heerlijke maaltijd!
 
Hoe ziet jouw werkdag eruit

Je stelt gerechten samen en bereidt deze uit verse ingrediënten. Je werkt doorgaans solistisch met ondersteuning van enkele keukenmedewerkers.
Je bent in staat om zelfstandig een drukke lunch of diner te verzorgen.
Je ziet toe op de kwalitatieve en vaktechnische bereiding van de gerechten en de hierbij behorende operationele randvoorwaarden.
Je levert input bij de samenstelling en wijziging van de menu’s, kaart en methoden.
Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de voortgang in de keuken.

Over Kempenhaeghe Horeca B.V.
De Kempenhaeghe Horeca B.V. biedt zijn diensten aan op de locatie Kloostervelden in Sterksel en aan de Plaetse te Heeze. Op beide locaties is de horeca B.V. verantwoordelijk voor de Food & Beverage- en banqueting gerelateerde activiteiten (vergaderingen, recepties, bijeenkomsten, feesten, lunches en diners).
Bij “De Broeders en het Heidecafé” houden we van streekgebonden, lekker en vers eten.

Wat neem je mee

  • Een bent in het bezit van het diploma SVH zelfstandig werkend kok;  
  • je bent op de hoogte van de wetgeving met betrekking tot voedselveiligheid en HACCP;
  • je bent in bezit van het certificaat SVH Sociale Hygiëne of bereid om deze te behalen;
  • het bezitten van het certificaat SVH Leermeester en/of praktijkbegeleider is een pré;
  • je bent stressbestendig, daadkrachtig, besluitvaardig en neemt initiatief, zie problemen als een uitdaging en bent creatief.
  • je hebt gevoel voor systematiek, orde, en hygiëne.
  • je hebt een passie voor het Horeca vak;
  • je bent beschikbaar tijdens weekenden en feestdagen en bent bereid te werken volgens een wisselend werkrooster.

Dit zijn voornamelijk dagdiensten met een vroege avonddienst (keuken sluit rond 20:30 uur).
De weekenden worden evenredig verdeeld onder het keukenteam, waardoor je geregeld ook een weekend vrij kunt zijn.

Wat bieden wij je

  • Wij bieden een uitdagende functie van 32-38 uur per week als Zelfstandig werkend kok binnen een dynamische en groeiende organisatie met veel ambitie;
  • een goede sfeer, veel tijd en aandacht voor ontwikkeling en lekkere personeelsmaaltijden; Eten en drinken is gratis;
  • een tijdelijk dienstverband voor een jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • werk bij een sociale werkgever waarbij goed werkgeverschap van belang is;
  • Je krijg van ons passende werkkleding. Ook krijg je per jaar 100 euro schoenentegoed bij Verest Schoenen in Heeze;
  • 25 vakantiedagen en vakantiegeld volgens de CAO Horeca;
  • Iedere gewerkte feestdag krijg je een vrije dag voor terug;
  • gratis sporten bij ProFit in Sterksel, Kloostervelden. De Horeca BV betaald jou fitness abonnement daar omdat we houden van fitte en gezonde werknemers!;
  • je mag declareren voor kosten die je maakt voor je werk, denk hierbij aan een ritje voor werk als je iets moet ophalen voor werk of wanneer je naar onze andere (horeca)locaties rijdt;
  • ieder jaar stijgt je loon 2% per 1 januari;
  • regelmatig volgen we interne cursussen (HACCP, BHV etc) en/of hebben we afdelingsuitjes;
  • het salaris wordt bepaald volgens functieschaal 5  van het KHN-model AVR.

Kempenhaeghe is een zeer goede werkgever, die goed omgaat met zijn personeel. Niemand is in de vorige corona sluitingen van de horeca ontslagen, dan wel niet verlengd, en velen van ons werken al enkele jaren voor Kempenhaeghe. De goede werksfeer is een absolute pré en er is veel ruimte voor inspraak, meedenken en creativiteit. We zijn wel op zoek naar iemand die goed kan omgaan met onze cliënten, want zowel bij het Heidecafé als De Broeders werken we nauw samen met de dagbesteding. Oh, en voordat ik het vergeet: iemand waar af en toe ook mee gelachen kan worden onder of na werktijd, want wij vinden het erg belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat.

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Jeffrey van Vuurde, manager Horeca, telefoonnummer 040-2279177. Of stuur een e-mail: vuurdej@kempenhaeghe.nl

Je schriftelijke sollicitatie kun je kenbaar maken via bijgaande link. Er wordt direct contact met jou opgenomen.


Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.