Verpleeghuis Bergweide zoekt een

Zelfstandig werkende kok m/v

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Stichting Verpleeghuis Bergweide onderscheidt zich als

kleinschalige, zelfstandige zorgaanbieder in de regio

dankzij haar concept van kwalitatief goede zorg,

waarbij een belevingsgerichte en menslievende

werkwijze centraal staat en “gewoon wonen” wordt benadrukt.

Meer informatie vind je op de site www.verpleeghuisbergweide.nl

 

Verpleeghuis Bergweide is op zoek naar een collega in de functie van:

 

Zelfstandig werkende kok m/v

24-36 uur

 

Resultaatgebieden

Binnen Verpleeghuis Bergweide wordt iedere dag vers gekookt voor onze bewoners. Dit vinden we van groot belang; de geur van de vers bereide voeding helpt onze bewoners om samen van de maaltijd te kunnen genieten.

We beschikken over een eigen keuken waar onze koks dagelijks verschillende gerechten bereiden. Als zelfstandig werkende kok verricht je de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden ten behoeve van de voorbereiding en bereiding van de voeding. Verder draag je zorg voor de voedingsadministratie en de bestellingen. Je stuurt de keukenassistenten aan. Tevens werk je mee aan extra activiteiten, ook op afwijkende tijden.

                                                              

Jouw achtergrond

Je hebt een opleiding tot zelfstandig werkende kok in de instelling en/of horeca genoten. Diploma dieetkok is een pré. Enkele jaren ervaring is vereist. Wij verwachten van onze nieuwe collega een collegiale, flexibele en accurate instelling, waarbij vakkennis en liefde voor het vak bovenaan staan. Je bent in staat om je werk geheel zelfstandig uit te voeren zonder hulp van anderen. Je pakt nieuwe taken snel op en kunt problemen zelf oplossen. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn vereist.

 

Ons aanbod

De vacature is voor vervanging van ziekte, ingaande per maart. Er is sprake van wisselende diensten, ook tijdens weekenden en feestdagen. De inschaling van de functie is conform FWG 35 van de CAO VVT.

 

Jouw reactie

Inlichtingen over de vacature (referentienummer JD.2020.001) kun je inwinnen bij mevr. C. Schmetz, teamleider facilitair of Dhr. J. Hendrickx, facilitair manager, telefoonnummer 045-5741515.  Tot en met 28 februari a.s. kun je je sollicitatiebrief met curriculum vitae, onder vermelding van het referentienummer, sturen naar mevrouw N. Kusters, medewerker personeelsadministratie n.kusters@verpleeghuisbergweide.nl

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst