Koraal zoekt een

Zijn wandelen, fietsen en PSV jouw hobby?

Dienstverband

3,6 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wij zoeken een enthousiaste PSV fan die het leuk vindt om samen met Peter te wandelen, fietsen of gezellig wat kletsen over sport en muziek.

Peter heeft één grote wens: een mannelijke vrijwilliger waarmee hij alleen op pad kan gaan. Hij is in goede conditie en maakt lange wandelingen of fietstochten van een uur. Een leuk doel voor hem is een tochtje naar de Mac Donalds of KFC voor een lekkere snack. Onderweg een terrasje pikken en lekker kletsen over sport, muziek en alledaagse dingen. Peter wil je graag trakteren, hij vindt het zelfs belangrijk om iets terug te kunnen doen voor de tijd die je voor hem vrij maakt. Een thuiswedstrijd gaan kijken van PSV staat bovenaan zijn wensenlijstje.

Peter is een jongeman van 38 jaar met een licht verstandelijke beperking, woonachtig op Heerepad 23. Hij heeft lichte concentratieproblemen. Soms hoort hij stemmen in zijn hoofd, maar deze gedachten zijn goed om te buigen. Hierover vertellen we je meer in ons kennismakingsgesprekje; uiteraard kun je altijd terugvallen op de begeleiders voor vragen of ondersteuning.

De gewenste dagen voor het vrijwilligerswerk zijn op woensdagmiddag, alle avonden in de week en de weekenden. Het is voor Peter belangrijk dat hij weet welke activiteit er op deze dag zal plaatsvinden. Je wordt ontvangen op Heerepad 23, als er behoefte is aan een kopje koffie of een praatje met de begeleiding, dan is dit altijd mogelijk.

Ben jij degene die dezelfde interesses heeft, een luisterend oor biedt en een uurtje tijd vrij kan maken voor Peter? Dan zoeken wij jou!

Vrijwilligerswerk bij Koraal

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen.Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënterende gesprek.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!

Wij respecteren de voorschriften van het RIVM in de bestrijding van het Corona-virus.