Sevagram zoekt een

Zorg assistent locatie Douvenrade

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorg assistent locatie Douvenrade
Zie jij het als een uitdaging om onze bewoners een warm thuisgevoel te kunnen geven? Grijp dan nu je kans! Onze nieuwste locatie Douvenrade is namelijk op zoek naar nieuwe collega’s.

Wil jij een indruk krijgen van locatie Douvenrade?
Op een unieke locatie aan de rand van het centrum van Heerlen wordt een modern en op de toekomstgericht zorgcomplex gebouwd waar senioren levensloopbestendig kunnen wonen.

Parc Douvenrade is een combinatie van gebouwen waar zelfstandig wonen én wonen met (verpleeghuis)zorg geleverd wordt. Ons zorgcentrum bestaat uit vijf woonlagen met ieder 21 verpleegkamers en een gezamenlijke huiskamer per etage. Per etage worden oftewel bewoners met somatische zorg (intensieve lichamelijke zorg) verzorgd of bewoners met dementie.

Met name aan deze laatste groep bewoners word in dit gebouw leefcirkels ingezet. Hiermee wordt bedoeld dat deze bewoners met slimme sensoren en domotica zich vrij kunnen bewegen in het gebouw over de verdiepingen en in de tuin. Bewoners kunnen hierdoor in veiligheid genieten van optimale vrijheid.
De faciliteiten op de begane grond zijn niet alleen toegankelijk voor de bewoners van het zorgcentrum maar ook voor bewoners van de aangrenzende appartementen en omwonenden. Zij kunnen gebruik maken van het restaurant, de fysiotherapeut, de kapper of de pedicure. Levensloopbestendig wonen in Douvenrade omdat echtparen in Parc Douvenrade (ongeacht de zorgvraag) samen kunnen blijven wonen. Wel apart maar niet gescheiden! Dat maakt het wonen in Douvenrade uitermate geschikt voor echtparen waarbij één van de twee steeds meer hulp/zorg nodig heeft.

Jouw baan als zorg assistent binnen Douvenrade in Heerlen?
Als zorg assistent ben je, samen met de collega’s in je team, verantwoordelijk voor het runnen van het huishouden en zorg je voor een huiselijke sfeer. Daarnaast ondersteun je bij lichte verzorging van de bewoners. Denk hierbij aan ondersteuning bij wassen en aankleden, toiletgang en bij het uit bed komen. Ook verstrek je maaltijden en drank en help je bewoners hierbij volgens de geldende richtlijnen en protocollen. Vanuit jouw rol ben je alert op veranderingen bij de bewoners en signaleer je bijzonderheden. Natuurlijk leren onze docenten én jouw ervaren collega’s je alle fijne kneepjes van het vak!

Wil jij gelijk solliciteren als zorg assistent bij Douvenrade?
Ben jij enthousiast over het werken binnen Douvenrade? Dan ontmoeten wij jou graag!

Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Recruitment door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39.

Heb je eerst nog vragen? Of wil je misschien meer informatie? Teammanager Zorg, Leon Lemmens 06-39265694 vertelt je graag meer!

Een competentieanalyse en een ontwikkelassessment maken deel uit van de selectieprocedure.