Sevagram zoekt een

Zorg assistent locatie Plataan

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Korte omschrijving
Zie jij het als een uitdaging om onze bewoners een warm thuisgevoel te kunnen geven? Grijp dan nu je kans! Locatie Plataan is namelijk op zoek naar nieuwe collega’s.

Zorgassistent (20 uur)

Werken vanuit je hart.
Sevagram staat als Planetree gecertificeerde organisatie middenin de samenleving. We zijn er voor anderen. Voor onze bewoners en hun families en voor jou. Jij werkt met passie en plezier nauw samen met je collega’s en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. Omdat jij (nog) geen zorgopleiding hebt afgerond maar wel wil zorgen vanuit je hart is dit dé perfecte baan voor jou! Je grootste uitdaging en motivatie is dat je bewoners een fijne dag wilt geven.

Verantwoordelijkheid.
Als zorg assistent ben je, samen met de collega’s in je team, verantwoordelijk voor het runnen van het huishouden en zorg je voor een huiselijke sfeer. Daarnaast ondersteun je bij lichte verzorging van de bewoners. Denk hierbij aan ondersteuning bij wassen en aankleden, toiletgang en bij het uit bed komen. Ook verstrek je maaltijden en drank en help je bewoners hierbij volgens de geldende richtlijnen en protocollen. Vanuit jouw rol ben je alert op veranderingen bij de bewoners en signaleer je bijzonderheden. Natuurlijk leren onze docenten én jouw ervaren collega’s je alle fijne kneepjes van het vak!

Iedere dag een nieuwe uitdaging!
Naast het bieden van ondersteuning bij lichte zorgtaken geef jij de bewoners de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Jij hebt oog voor hun welzijn! Zo voer je bijvoorbeeld een gezellig gesprekje of begeleid je ze bij activiteiten. Verder zorg jij voor een fijne en schone woonomgeving voor de bewoners. Afwisselend en dankbaar werk dus. De collega’s zitten met smart op jouw hulp te wachten en onze bewoners op jouw gezelligheid!

Waar kun jij op rekenen?
  • Fijne collega’s zijn goud waard! Dat realiseren wij ons maar al te goed. Binnen Sevagram ondersteunen en faciliteren we jou om verder te groeien. We bieden passende leer-en ontwikkelmogelijkheden op maat;
  • Een arbeidsovereenkomst voor 20 uur;
  • Salaris volgens cao VVT FWG 20, tussen de €2036,57 en €2568,59 bruto per maand op basis van fulltime (36 uur per week);
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, goed pensioen maar ook de mogelijkheid om heel voordelig een nieuwe (elektrische) fiets, fitnessabonnement óf tablet aan te schaffen!

Dit breng jij mee
  • Jij hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan als zorghulp, thuishulp, assistent of iets vergelijkbaars óf volgt momenteel een zorgopleiding. Heb jij nog geen ervaring maar wel een grote drive om aan de slag te gaan én een grote passie voor de zorg? Dan ontmoeten wij jou ook graag!;
  • Je hebt in ieder geval affiniteit met de doelgroep ouderen. Binnen locatie Plataan verblijven een gemixte groep clienten met een verschillende zorgvraag op het gebied van revalidatie;
  • Je bent zorgzaam, staat bekend om je positieve benadering van anderen en weet goed de rust te bewaren binnen een dynamische omgeving;
  • Jij werkt mee in wisselende diensten en rouleert mee in de weekenden;
  • Jij kan niet wachten om meer te leren over gedrag, voeding, schoonmaaktechnieken en basiszorg.

Maak van deze uitdaging jouw nieuwe baan!
Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen pnze locatie Plataan? Dan ontmoeten wij jou graag! Wil jij solliciteren als collega in Heerlen? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Laat ons in je sollicitatie ook even weten vanaf wanneer jij beschikbaar bent.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Sonja Meessen - Cleven vertelt je graag meer!
Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.