Maastricht UMC+ zoekt een

Zorg Assistent Orthopedische verpleegafdeling

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als zorg assistent verricht je op zelfstandige wijze alle voorkomende niet-verpleegkundige werkzaamheden zoals het ondersteunen bij de ADL zorg aan patiënten, ondersteuning bij het aanbieden en het geven van voeding en drank, schoonmaken en opruimen van apparatuur en andere materialen, het opruimen en reinigen van de dienst- en voorraadruimte. Je vult de voorraden bij en transporteert spullen, materialen en/of monsters van en naar andere afdelingen.
Daarnaast word je ingezet in de begeleiding en ondersteuning van kwetsbare ouderen in de nieuw ingerichte beweeg- en activiteitenruimte op de afdeling.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een diploma Helpende Niveau 2 of een gelijkwaardig diploma of je bent bereid om de opleiding te volgen;
  • Je bent vertrouwd en vaardig in ondersteunende en huishoudelijke taken;
  • Je bent zelfstandig, accuraat en hebt goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden;
  • Je bent klantvriendelijk, collegiaal en flexibel inzetbaar;
  • Je hebt affiniteit met oudere patiënten en het vermogen om je enthousiasme over te brengen om patiënten op die manier te stimuleren om meer te bewegen en actiever bezig te zijn.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De verpleegafdeling C4 maakt deel uit van het Centrum voor Bewegen . Binnen verpleegafdeling C4 worden patiënten verpleegd met voornamelijk orthopedische aandoeningen. Op de afdeling werken 35 medewerkers, bestaand uit 2 secretaressen, 2 unitleiders, 1 afdelingshoofd, 1 zorg assistent en 1 afdelingsassistente, 2 specialistisch verpleegkundigen en 26 verpleegkundigen. Artrosebehandeling, Rug chirurgie, Infectieprothesiologie en Traumatologie zijn de patiëntencategorieën die behandeld worden binnen de afdeling. Daarnaast kunnen vrije bedden gebruikt worden voor acute opnamen van andere specialismen.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.704,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A04 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.