Zorgcentrum La Providence zoekt een

Zorg Coördinator

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Grubbenvorst

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij enthousiast, betrokken en deskundig en vind je het vanzelfsprekend dat je er écht bent voor de cliënt? Denk je in kansen en uitdagingen en hecht je veel waarde aan werken met humor en respect voor cliënten en collega’s? Dan willen wij graag met jou in gesprek.

 

Wat ga je doen?

Als ZoCo coördineer je de zorg van de toegewezen cliënten en stel je zorg- en behandelplannen op. Door contact te houden met cliënt en de contactpersoon draag je zorg voor het welzijn van de cliënt en het bieden van een betekenisvol leven. Het is daarbij belangrijk dat je de kwaliteit van zorg bewaakt en nadenkt over mogelijke (kwaliteits-) verbeteringen. Samen met jouw ZoCo-collega draag je bij aan de ontwikkeling van de afdeling. Naast de ZoCo-taken ben je uitvoerend bezig met verzorgende taken bij onze cliënten. Dit is voor ons belangrijk omdat je zo in verbinding blijft met de directe zorg.

 

Wie ben jij?

Als ZoCo ben je de spil in het team als het aankomt op effectieve werkwijzen en kwaliteit. Je vindt het leuk om verantwoordelijk te zijn voor een sterke behandelplannen. Ook vind je het een uitdaging om jouw team daarin mee te nemen en zo goed mogelijk bij te dragen aan een betekenisvol leven.

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat jij beschikt over:

 • Een diploma verzorgende IG of MMZ/VIG combinatie, aangevuld met het diploma Zorg Coördinator/EVV (of bereidheid om deze te behalen);
 • Je vindt het een uitdaging om behandelplannen mede gestalte te geven in een multidisciplinair team;
 • Je hebt motivatie en passie voor de ouderenzorg en een belevingsgerichte benadering; je hebt voorkeur voor werken met mensen met dementie;
 • Je haalt plezier uit het coördineren van zorg, in samenspraak met bewoner en mantelzorger;
 • Je bent open en duidelijk in je communicatie richting cliënten, contactpersonen en collega’s;
 • Je vindt het leuk om ook verzorgende taken uit te voeren en bent flexibel inzetbaar.

 

Wat bieden we jou?

Als ZoCo bieden we jou een aantrekkelijk en veelzijdig pakket aan arbeidsvoorwaarden (op basis van een 36-urige werkweek), zodat jij het beste uit jezelf kunt halen:

 • Aantrekkelijk salaris: Een bruto maandsalaris in functieschaal 40 [maximaal € 3.502,58 bruto per maand] conform cao VVT, passend bij jouw kennis en ervaring.
 • De beste arbeidsvoorwaarden: Per Okotver 2024 ontvang je een CAO-verhoging van 2,5%!
  Naast je salaris ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld en een goed geregeld pensioen bij Zorg en Welzijn.
 • Stabiliteit en groeiperspectief: Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week voor de duur van 1 jaar, met intentie voor een vaste aanstelling.
 • Ruime vakantiedagen: 237,4 vakantie-uren per kalenderjaar!
 • Mobiliteitsvoordelen: Reiskostenvergoeding van € 0,17 per kilometer (max. 40 km enkele reis).
 • Flexibiliteit: Mogelijkheid tot flexibele werktijden voor een optimale werk-privébalans.
 • Ontwikkelingskansen: Diverse mogelijkheden voor groei en opleiding om het beste uit jezelf te halen.
 • Plezierige werkomgeving: Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je talenten in te zetten in een warme organisatie waarbij je je direct thuis voelt en je vanaf dag één het vertrouwen krijgt om je werk zelf vorm te geven. Daarnaast hebben we regelmatig leuke en gezellige bedrijfsactiviteiten en teamuitjes.

 

Verdere vragen?

Heb je verder nog vragen over de vacature of over werken als ZoCo bij La Providence? Neem dan contact op met Joyce van den Bosch, Teamcoach. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de afdeling P&O door te mailen naar po@laprovidence.nl. Zij staan je graag te woord.

 

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken?

Lees op ww.laprovidence.nl verhalen van collega’s.

Bellen met een van je mogelijk toekomstige collega’s of wil je eerst sfeer komen proeven? Kom gerust langs voor een kop koffie!

 

Over La Providence

We werken dagelijks met veel energie aan de ontwikkeling van onze mooie organisatie. dat doen we in een goede werksfeer. Wil je meer weten over La Providence? Kijk dan op onze website.