Sevagram zoekt een

Zorgassistent binnen Valkenheim in Valkenburg

Dienstverband

0 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij al werkzaam als Zorgassistent en toe aan een nieuwe werkomgeving? Of heb je nog helemaal geen zorgachtergrond en wil je je graag inzetten voor de beste zorg voor onze bewoners? Dan is dit misschien wel dé baan voor jou!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Jij komt te werken binnen locatie Valkenheim in hartje Valkenburg. Je komt terecht in een nieuw team mét ervaren collega's die veel expertise op het gebied van dementie in huis hebben. Onze locatie ontkwam in de zomer van 2021 niet aan de overstromingen. De locatie werd ernstig getroffen en bewoners werden verspreid ondergebracht op andere locaties in de regio. Ondertussen werd er gebouwd aan een nieuw "thuis" en inmiddels is de nieuwbouw volledig geopend en kunnen bewoners en collega's weer genieten van werken en wonen op hun oude vertrouwde plek. Er kan weer verder gebouwd worden aan toekomst ouderenzorg. Daarom zoeken wij nieuwe collega's die hieraan willen bijdragen!

Alvast een indruk krijgen van de locatie? Klik dan hier voor meer informatie en een digitale rondleiding door de nieuwbouw!

Jouw baan als zorgassistent in Valkenheim in Valkenburg
Wij bieden je de mogelijkheid om te starten in de functie van zorgondersteuner waarbij je alle fijne kneepjes van het vak geleerd krijgt door onze docenten en zo zal worden opgeleid tot de functie van Zorgassistent. In de functie van zorgondersteuner werk je maximaal 18 uur per week (meer uren niet mogelijk) verdeeld over meerdere dagen. Je werkt diensten van 4 a 5 uur per dag tussen 7:00 uur en 22:00 uur waarbij je ook mee rouleert in de weekenden. Als zorgondersteuner ligt jouw focus op het ondersteunen bij maaltijden, activiteiten en facilitaire zaken zoals de bedden afsoppen.

Na het afronden van het opleidingstraject werk je in de functie van Zorgassistent. Hierbij is uitbreiding tot een contract van 28 uur per week mogelijk. Als Zorgassistent zorg jij naast persoonlijke aandacht ook voor een stukje persoonlijke zorg voor onze bewoners. Zo ondersteun jij je collega's bij lichte zorgtaken zoals wassen, aankleden, toiletgang en bijvoorbeeld het aantrekken van steunkousen.

Let op: op dit moment wordt er in beide functies geen nachtdiensten gedraaid. Uitbreiding na 24-uurs diensten zou in de toekomst kunnen voorkomen. Hou hier dus rekening mee.

Welk salaris verdien je als zorgassistent bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In deze functie start jij met een salaris tussen €12,10 - €14,99 bruto per uur met doorgroei naar €12,63 - €15,93 in de functie van zorgassistent.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren.
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren én uitzicht op een vast dienstverband.
Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Valkenheim in Valkenburg?
Lijkt het jou een mooie uitdaging om door te groeien naar de functie van Zorgassistent en je in te zetten voor het welzijn én de beste zorg voor onze bewoners? Reageer dan door te klikken op de sollicitatie button. Wij nemen dan snel contact met je op. Bij grote belangstelling kan de vacature eerder dan de gepubliceerde sluitingsdatum worden gesloten.

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.