Maastricht UMC+ zoekt een

Zorgassistent/Helpende Intensive Care

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als Zorgassistent/Helpende op de Intensive Care assisteer je de IC-Verpleegkundigen bij de verzorging van patiënten bij laagcomplexe zorg. Je voert handelingen uit om het de patiënt zo comfortabel mogelijk te maken.

Daarnaast controleert het afdelingsmateriaal en houdt dit schoon. Je zorgt dat de materialen worden bijgevuld voor verpleegkundige verzorging. Je zorgt voor het opruimen en schoonhouden van afdelingsruimtes en houdt de voorraden op peil. Je haalt bloedzakjes op en brengt bloed- en andere onderzoeksmonsters naar laboratoria en je helpt bij het verplaatsen van de patiënt.

Kortom, jij neemt de IC-verpleegkundigen werk uit handen en zorgt dat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Hiermee speel jij een belangrijke rol in het geven van de beste zorg voor onze patiënten!

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van het diploma ‘helpende’, kwalificatieniveau 2. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Zorgen voor mensen is jouw passie en je vindt het fijn om je collega’s waar nodig te kunnen ondersteunen. Je kan goed zelfstandig werken, maar vindt het ook fijn om samen met je collega’s de schouders eronder te zetten.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Het Maastricht UMC+ behoort tot de grootste werkgevers in Limburg terwijl haar onderzoeken, haar kwaliteit van zorg en het onderwijs vermaard zijn over de hele wereld. In die omgeving liggen voortdurend kansen voor al diegenen die samen met ons willen excelleren.
Het MUMC+ is één van 8 academische ziekenhuizen in Nederland.

De Volwassen Intensive Care van het MUMC+ is verdeeld over units met in totaal 33 bedden.
Vanwege de academische taak van ons ziekenhuis kom je heel wat ziektebeelden tegen die je niet ziet op een andere IC. Dit betekent dat er op onze afdeling veel patiënten komen met zeer gecompliceerde en zeer ernstige ziekten, bij wie tegelijkertijd meerdere vitale functies verstoord kunnen zijn. Dagelijks hebben we met grote uitdagingen te maken.
Nieuwe behandelwijzen en apparatuur zie je bij ons voor het eerst. Innovatie is de standaard. Zo is onze IC uitgerust met ECMO/ECLS voor hart en/of longfalen.

Gelet op de verhoogde IC capaciteit, zijn wij op zoek naar enthousiaste zorgassistenten, die ons team komen versterken!

Aanstelling
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 4 maanden voor gemiddeld 24 tot 36 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Op dit moment wordt een beleidsplan uitgewerkt, voor het structureel inzetten van zorgassistenten. Tijdens jouw dienstverband zul je helderheid krijgen of het dienstverband na deze 4 maanden wordt voortgezet.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.625,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A04 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.