Zuyderland zoekt een

Zorgassistent Kummenaederhof

Dienstverband

20-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Zorg jij voor de ondersteuning van de verzorgenden en verpleegkundigen en lever je zelfstandig de basiszorg aan onze cliënten? Wanneer je daarnaast in het bezit bent van een diploma Helpende Zorg en Welzijn ben jij de zorgassistent waarmee we graag in gesprek gaan. Onze afdeling Kummenaederhof is een voormalig somatische afdeling die momenteel in transitie is naar een afdeling waar uitsluitend psychogeriatrische zorg wordt verleend. Wij zoeken de Zorgassistent die samen met ons team hier een verdere bijdrage aan levert.

Wat ga je doen?
Als zorgassistent is het belangrijk dat je inzicht hebt in de zorgbehoefte van de cliënt en zelfstandig de basiszorg kunt leveren aan de cliënt. Tevens assisteer je de verzorgenden en verpleegkundigen bij het uitvoeren van (complexe) handelingen. Je assisteert bij de verzorging en begeleiding van cliënten bij dagbestedings- en welzijnsactiviteiten. Verder assisteer je bij het bereiden en verstrekken van maaltijden en dranken en zie je toe op de naleving van hygiënevoorschriften. Daarnaast verricht je (voorkomende) huishoudelijke taken op de afdeling.

Wie ben jij?
•Je bent in het bezit van het diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) of een vergelijkbaar diploma, bijvoorbeeld MDGO-VZ.
•Je hebt kennis van HACCP.
•Klantgerichtheid, zelfstandigheid en oplettendheid zijn eigenschappen die je zeker bezit.
•Je bent creatief en flexibel in denken en handelen.
•Werken in een verpleeg- of verzorgingshuis heeft jouw voorkeur.
•Je hebt een flexibele houding met betrekking tot je inzetbaarheid.

Wat bieden wij?
•Een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, met mogelijkheid tot vast dienstverband.
•De arbeidsduur bedraagt 20-24 uur per week; roosters zijn in overleg bespreekbaar.
•Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
•Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 25.

Interesse?
Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Hennie Doensen, unitmanager, e-mailadres h.doensen@zuyderland.nl of telefoonnummer 06-83096905.

Over Zuyderland Zorgcentra
Wij stellen de cliënt in staat zo veel mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.