Land van Horne zoekt een

Zorgassistent (voor weekenden en vakantieperiodes)

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Maarheeze

Werkvelden

Ouderenzorg
Wil jij graag werken in de weekenden en vakantieperiodes als zorgassistent bij zorgcentrum Marishof? Dan ben je van harte welkom!

Je takenpakket
Je bent eigenlijk een gastvrouw/gastheer die in de gezamenlijke huiskamers cliënten ondersteunt en begeleidt bij het gebruik van de maaltijden en koffie/thee. Daarnaast ondersteun je bij diverse activiteiten. Dit is een hele leuke weekendbaan waarin je vooral gastvrij en servicegericht moet zijn én natuurlijk een oogje in het zeil kunt houden bij onze bewoners.

Wat vragen wij
Voor deze bijbaan heb je geen zorgopleiding nodig maar wanneer je een opleiding in de zorg volgt is dit een pré. Je bent 16 jaar of ouder en je bezit goede sociale vaardigheden en hebt een dienstverlenende houding.

Salaris?
Wij zijn op zoek naar kandidaten die nu enkele uurtjes per week willen werken en in vakantieperiodes of bij bijzondere gelegenheiden meer uren willen werken. Je start met een salaris van €12,50 bruto per uur en ontvangt daarnaast nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Informatie
Twijel je nog? Misschien kunnen we je twijfels wegnemen? Bel dan met één van de teamleiders Sandra Vos, T. 06 18 30 17 72 of Anouk van Roij, T. 088 987 88 84.

Solliciteren
Zin om te solliciteren? Top! Je kunt reageren door op de button "solliciteren" te klikken en je gegevens achter te laten.