Land van Horne zoekt een

Zorgassistent /zorgondersteuner in opleiding voor zorgcentrum Marishof

Dienstverband

24 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Maarheeze

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil je graag in de ouderenzorg werken, maar heb je hier geen zorgopleiding of werkervaring in? Of ben je zorgassistent en wil je hierin verder groeien, meer ín zorg doen en een scholing volgen, maar géén gehele opleiding?
Dan is de functie van Zorgassistent en / of scholing tot Zorgondersteuner misschien iets voor jou!

De functie zorgondersteuner
Als zorgondersteuner heb je een belangrijke bijdrage aan het welzijn van onze ouderen. Wat ga je precies doen? 

  • Je assisteert en ondersteunt bij de persoonlijke verzorging van onze ouderen zoals wassen, douchen, aankleden e.d. 
  • Je draagt bij aan een veilige en prettige woonomgeving en ondersteunt bij een aangename daginvulling van de bewoners
  • Je biedt huishoudelijke verzorging 
  • Je ondersteunt de cliënten bij eten en drinken 
  • Observeert, signaleert veranderingen in gedrag en meldt bijzonderheden aan je zorgcollega's 


De scholing zorgondersteuner
Je start als Zorgassistent (zonder ADL taken) en gaat in overleg de scholing volgen tot Zorgondersteuner. Deze scholing duurt 6 maanden, waarbij je gemiddeld 1 dag in de week naar school gaat. Als Zorgondersteuner wordt gevraagd inzetbaar te zijn in de 24 uurs diensten (vroege-, avond- en nachtdienst). Ben je geïnteresseerd, heb je een zorghart en doorzettingsvermogen? Reageer dan snel voor onze gezellige locatie in Maarheeze bij Marishof. We hebben mogelijkheden op de afdeling PG (psychogeriatrie) en somatiek (mensen met lichamelijke ouderdomsklachten). 

Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om te werken in de zorg, je affiniteit hebt met ouderen en je een open persoonlijkheid hebt en een geduldige aanpakker! 

Land van Horne betaalt jouw opleidingskosten en studiemateriaal. Je gaat 1 dag in de week naar school en daarnaast werk je minimaal 14 uur per week gemiddeld in de zorg. Het bijbehorende basissalaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VVT. Je start dan als Zorgassistent in FWG15 (min. € 12,10 en max. € 14,99 bruto per uur) en als je de scholing positief hebt afgerond: worden de contracturen in overleg vastgesteld en je salaris gaat dan naar de volgende schaal, FWG20 (min. € 12,63 bruto per uur met een max. / doorgroei naar € 15,93 bruto per uur).  

Interesse?
Heb je interesse? Super leuk!
Reageer dan op deze vacature via de 'solliciteer direct' knop en we nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan even contact op één van de teamleiders Sandra Vos, T. 06 18 30 17 72 of Anouk van Roij, T. 088 987 88 84.