De Zorggroep zoekt een

Zorgbemiddelaar

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Sta jij stevig in je schoenen? Lijkt het je een leuke uitdaging om vanuit de Ondersteunende Diensten een bijdrage
te leveren om samen met onze zorgprofessionals de cliënten de juiste zorg op de juiste plek te bieden? Lees dan
verder!

Wat ga je doen?
Team Zorgbemiddeling bemiddelt in een effectieve en efficiënte zorgtoewijzing aan onze cliënten, intra- en extramuraal. Als zorgbemiddelaar ontvang je zorgvragen van andere zorgverleners of cliënten. Je inventariseert wat er nodig is en stelt een zorgvraag op richting je collega’s in de zorgteams, of informeert en adviseert de cliënt over passende zorg. Met jouw zorgachtergrond weet je de vraag goed te achterhalen! Ook ondersteun je de zorgteams bij administratieve processen en heb je hierover contact met de cliënt. Je werkt samen met collega’s van andere teams binnen Cliëntservice. Verder maak je deel uit van multidisciplinaire samenwerkingsverbanden om samen de kwaliteit van zorg vorm en inhoud te geven. Er is ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, in een uitdagende organisatie.

Hoe zorgen wij voor jou?
Team Zorgbemiddeling is onderdeel van de afdeling Cliëntservice en is verdeeld in twee aandachtsgebieden: intramuraal (Wonen) en extramuraal (Thuis). Als Zorgbemiddelaar word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 50, met een salaris van maximaal € 4.370,94 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Voor deze functie zoeken we een nieuwe collega met een contractomvang van 32-36 uur per week voor de duur van een jaar. Uitzicht op verlenging naar vast? Dat kan!

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health App met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
  • Werktijden worden flexibel en in onderling overleg geregeld.

Wat maakt jou de juiste Zorgbemiddelaar?
Een enthousiaste zorgbemiddelaar! Bij voorkeur met ervaring in de zorg. Je hebt een stevige persoonlijkheid en je beschikt over een proactieve, resultaatgerichte houding. Verder ben je communicatief sterk en kun je goed omgaan met diverse, soms tegengestelde, belangen. Je denkt in mogelijkheden, bent procesgericht en vindt het een uitdaging om steeds op zoek te gaan naar verbeteringen. Met jouw creativiteit, flexibiliteit en inlevingsvermogen zit het wel goed. Zo organiseer jij de juiste zorg op de juiste plek!

Verder belangrijk:
  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur zorggerelateerd
  • kennis van wet- en regelgeving en ontwikkelingen binnen de VVT-sector en kunt hier snel op anticiperen;
  • een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is vereist voor deze functie.

Enthousiast geworden?
Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct via de “solliciteren-knop” en we bezorgen je zo snel mogelijk een terugkoppeling. Heb je eerst nog een aantal vragen over werken als Zorgbemiddelaar binnen De Zorggroep? Neem dan contact op met Noud Arts, Teamleider Zorgbemiddeling via Noud.Arts@dezorggroep.nl Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met onze Recruitment Adviseur, Rick Daniels via Rick.Daniels@dezorggroep.nl

Solliciteren kan tot en met zondag 16 juni 2024, je krijgt uiterlijk dinsdag 18 juni een reactie.

De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 20 juni van 13.00 - 17.00 uur

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.