Land van Horne zoekt een

Zorgcoördinator

Dienstverband

14,4 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Thuiszorg
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zorgcoördinator die het welzijn van onze cliënten in de wijkzorg voorop zet! Interesse? Dan drinken we graag een kop koffie met je!

Wat ga je doen?
Je functie is ontzettend veelzijdig en bestaat uit werkzaamheden als:
  • Opstellen en uitvoeren van zorgplannen, in overleg met de cliënt en/of diens wettelijke vertegenwoordigers
  • Stimuleren van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie.
  • Opstellen van rapporten en participeren in de rapportage en evaluatie van de zorg- en behandelplannen
  • Verzorgen en begeleiden van cliënten volgens het integrale individuele zorg- en behandelplan, met inachtneming van de daarvoor geldende protocollen
  • Begeleiding geven aan leerlingen
  • Je begeleidt cliënten ook met (psycho)sociale problemen, verleent individuele zorg en bent er ook bij aangrijpende gebeurtenissen ter ondersteuning
  • Bent het eerste aanspreekpunt voor verschillende cliënten en je hebt nauw contact met de wijkverpleegkundige en de mantelzorgers.

Wat wij vragen
Een teamspeler die het overzicht goed kan bewaren en de juiste lijntjes en hulpmiddelen uit weet te zetten, zodat de beste kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft.
Hierin bouw je samen met je collega’s aan de beste zorg, maar ook aan het leukste team om in te werken.
Je hebt een diploma Verzorgende 3IG en bezit gedegen kennis van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend voor jou en je werkt graag zelfstandig, maar wel samen met collega’s, in een dynamische werkomgeving waar jouw mening gewaardeerd wordt.
Kandidaten met een diploma verpleegkunde nodigen we ook van harte uit om te solliciteren.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 24 uur per week. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep FWG 40 (min. € 2.695,33 en max. € 3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week) bij niveau 3IG.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8% en je bouwt pensioen op bij Zorg en Welzijn (PFZW). Land van Horne kent hiernaast nog een uitstekend secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder collectiviteitskortingen, FiscFree en vele opleidingsmogelijkheden (voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling)

Informatie
Voor meer informatie kun je altijd even telefonisch contact opnemen met de teamleider van wijkteam Weert, Inge Hebben T. 06-41673905