Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Zorgcoördinator Centrum voor Korsakov | 36 uur

Dienstverband

32 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Zónder vooroordelen kijken naar mensen met ernstige psychiatrische klachten. Iemand écht de ruimte laten voelen om te praten over zijn of haar problemen. Vincent van Gogh wil het gewoon anders in de ggz. Vanuit de visie dat persoonsgerichte zorg de kans op herstel vergroot. Als medewerker binnen Vincent van Gogh kun jíj het verschil maken. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor het team waar je mee samenwerkt. Zingeving, bijdragen aan de maatschappij en echte mensen vooruit helpen. Dat wil jij toch ook?

Wat jouw afdeling gewoon anders maakt

Het Topklinisch Centrum voor Korsakov en alcohol gerelateerde cognitieve stoornissen maakt onderdeel uit van de Topreferente afdelingen binnen Vincent van Gogh. Ons centrum richt zich op de diagnostiek en behandeling van mensen met (het vermoeden van) alcohol gerelateerde cognitieve stoornissen. Complicerende factoren zijn ernstige sociaal maatschappelijke problemen, (zelf)verwaarlozing, apathie en een gebrek aan ziekte-inzicht. Onze diagnostiek- en behandeltrajecten kunnen zowel klinisch als poliklinisch plaatsvinden.

Vanuit een positieve insteek, kijkend naar mogelijkheden, werk jij samen met de cliënt naar een prettig bestaan. Je voert hiervoor met cliënten gesprekken over uiteenlopende onderwerpen, waaronder over hun lichamelijk en geestelijk functioneren en welzijn. Ook ondersteun je hen onder andere in ADL en stimuleer je hun deelname aan dagactiviteiten.


Wat jouw functie gewoon anders maakt

Als zorgcoördinator voer je de regie over het zorgproces, rekening houdend met aan de ene kant de behandeldoelen en aan de andere kant de wensen en behoeften van de cliënt. Je organiseert en coördineert de dagelijkse zorg en werkverdeling van de medewerkers van het eigen team, zorgt voor een efficiënte procesgang, lost knelpunten op en bespreekt de voortgang en eventuele stagnaties met de manager en/of behandelaren; Daarnaast bewaak en bevorder je de kwaliteit en kwantiteit van de door de medewerkers uit te voeren werkzaamheden en ondersteunt hen daar waar nodig. Op casus niveau heb je een signalerende en organiserende rol in het multidisciplinair team, je stemt de ontwikkelingen en voorgang van de cliënt af. Om de deskundigheid van de medewerkers te vergroten draag je bij aan het organiseren van klinische lessen, intervisie- en casusbesprekingen. Als zorgcoördinator ben je aanspreekpunt binnen de zorg op de afdeling. Hakt indien nodig knopen door, bewaakt het naleven van de gemaakte afspraken en evalueert dit.

Samen met de regiebehandelaren en manager monitor je de kwaliteit en veiligheid van de zorg en ondersteuning. Een deel van de contracturen werk je (in onregelmatigheid) mee op de afdeling samen met de begeleiders en help je de cliënten met hun dagelijkse bezigheden. De overige uren besteed je aan zorgcoördinatortaken. Deze werktijden zijn normaliter binnen je eigen werktijden.

Vereisten

 • Je hebt de opleiding HBO Verpleegkunde afgerond en beschikt over een geldige BIG-registratie, of je hebt een agogische HBO-opleiding afgerond zoals bijvoorbeeld SPH of Social Work (niveau 5).
 • Je hebt bij voorkeur ervaring en affiniteit met de doelgroep.
 • Als verpleegkundige of agoog wil jij jezelf verder ontwikkelen in een coördinerende rol.
 • Je hebt het vermogen tot reflecteren; zowel op jezelf als op collega’s.


Wat we jou bieden

 • Inschaling conform CAO GGZ FWG 50. Het salaris bedraagt minimaal €3218 en maximaal €4263 bij een fulltimedienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een vaste aanstelling voor 36 uur per week.
 • Een fijne werkplek in Venray.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.


Solliciteren en contact

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Mascha Marseille, via maschamarseille@vigogroep.nl , of via 06-11920599.

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Britt Verheijen, recruiter, via 06-29455311 of via werken@vigogroep.nl.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van Zorgcoördinator Korsakov bij Vincent van Gogh? Stuur dan zo snel mogelijk je cv en korte motivatie via de button onderaan de pagina.