Dichterbij zoekt een

Zorgcoördinator gehandicaptenzorg Cuijk/Velp (n-b) e.o.

Dienstverband

16-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

 

Ben jij woonachtig in omgeving Cuijk/Velp (NB) en zou jij graag de spil in zorg en ondersteuning willen zijn van onze cliënten, maar weet je nog niet waar? Wij helpen je graag in je zoektocht!

 

 

Wat ga je doen?

Als zorgcoördinator (binnen Dichterbij gebruiken wij de term: dienstverleningscoördinator) ben jij de spin in het zorg- en ondersteuningsweb van de cliënt. Je kijkt naar de mogelijkheden van de cliënt luistert goed naar hen: wat kan je, wat wil je, wat heb je nodig? Op basis daarvan stel je een ondersteuningsplan op. Dat doe je samen met de cliënt, de gedragsdeskundige, begeleiders en de familie van de cliënt. Je coacht, stimuleert, neemt initiatief en ondersteunt je collega’s met tips en ideeën om de doelen in het ondersteuningsplan te realiseren. Ook werk je deels als begeleider mee in het rooster.

 

 

 

Met wie ga je dat doen?

In deze mooie en afwisselende functie werk je nauw samen met de collega’s uit je team, de gedragsdeskundige en familie van de cliënt. Ook spar je met regelmaat met de manager of zoek je andere zorg coördinatoren op om van elkaar te leren.

 

Waar ga je dat doen?

Momenteel hebben we op 3 verschillende locaties mogelijkheden voor het werken als zorg coördinator. Wij helpen je graag in je zoektocht en kijken samen met jouw waar jij met jouw ervaring en competenties het best tot je recht komt!

 

https://www.dichterbij.nl/locaties/cuijk/t-tuigleerstraatje

 

https://www.dichterbij.nl/locaties/velp/kastanjelaan-17

 

https://www.dichterbij.nl/locaties/velp/lindeplein-7a-en-7b

 

 

Dit ben jij

Jij kan je als geen ander vinden in de kernwaarden van Dichterbij: Open, Professioneel, Betrokken en Samen.

 

 

Dit krijg je ervoor terug

  • Een vast contract;
  • Salaris tussen €2.728,- en €3.894,- bruto per maand, schaal FWG 50 conform cao-gehandicaptenzorg, op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
  • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

 

Meer weten of solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent welkom om te reageren op deze leuke vacature.

Solliciteren kun je via de website van Dichterbij https://www.dichterbij.nl/werken-bij/zorgcoordinator?&address=&range=30#lijstweergave door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief toe te voegen. Vermeld in je brief om welke locatie het gaat.

 

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt of heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Anouk Hermens van het Wervingsbureau van Dichterbij bereikbaar op 088-7540060.

 

Past deze locatie niet bij je wensen? Neem dan ook contact op. We denken graag met je mee. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. We helpen jou je droom te realiseren.