Sevagram zoekt een

Zorgcoördinator locatie Plataan afdeling WLZ kortdurend verblijf en herstelzorg

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Droom jij van een combinatiefunctie, waarbij verpleegtechnische handelingen aan bod komen én je een coördinerende en coachende rol hebt? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

De afdeling WLZ kortdurend verblijf en herstel zorg is gehuisvest op de locatie Plataan. Op de afdeling verblijven cliënten die herstelgerichte behandeling met verpleging en verzorging behoeven en cliënten die naar een revalidatie proces binnen de GRZ wachten op een passende zorgplek elders.

Voor onze locatie Plataan afdeling WLZ kortdurend verblijf en herstelzorg zoeken wij een:

Zorgcoördinator

In deze dynamische en gevarieerde functie komen alle facetten van het verpleegkundig vak aan bod. Naast het verpleegtechnische aspect, heb je ook een coördinerende en coachende rol. Voor jou ziet elke dag er anders uit! In samenwerking met jouw teammanager ga je aan de slag met het optimaliseren van het zorgproces, waarbij extra aandacht wordt besteed aan het welzijn van onze cliënten. Samen met jouw collegae zorgcoördinatoren vormen jullie een team dat actief meedenkt over revalidatie, innovatie en de toekomst van onze locatie.

Je bent als zorgcoördinator een verbinder als het aankomt op multidisciplinair werken binnen de locatie Plataan en beschikt hiervoor over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent je niet alleen sterk bewust van je eigen verantwoordelijkheden, maar legt deze ook op de juiste plek binnen het team. Je bent in staat om je flexibel op te stellen waarbij je het bedenken van ad hoc oplossingen als een uitdaging ziet. Je krijgt energie als jouw team goed loopt en gezamenlijke groei doormaakt. Verbetertrajecten ontwikkelen binnen jouw verpleegkundig vak en deze daadwerkelijk implementeren op de afdeling geven jou een kick.

Zo maak jij het verschil
Je brengt de aspecten zorg, welzijn en welbevinden in relatie met elkaar. Je staat sterk in je schoenen en hebt ervaring in een soortgelijke functie. Dat je in staat bent om een individu en/of een team te coachen op gedrag en samenwerking en de kwaliteit van zorg kunt verbeteren spreekt vanzelf. Je past, vanuit je betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel, zelfreflectie toe en zet je collega’s hier ook toe aan. Je gaat weerstanden niet uit de weg, maar inventariseert deze en weet deze op een creatieve manier om te buigen. Je bent in staat om knopen door te hakken, ook tijdens crisissituaties. Je bent dan ook een kartrekker en je beschikt over een helikopterview.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Je bent in het bezit van een gerichte hbo-opleiding (bijvoorbeeld hbo-v, SPH, social work of toegepaste psychologie) én Mbo-verpleegkunde diploma;
  • Indien je in het bezit bent van een afgeronde opleiding hbo-v verwachten wij dat je BIG-geregistreerd bent;
  • Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan de zorg en het welzijn van onze clienten;
  • Jij komt het beste tot je recht in een dynamische en innovatieve functie;
  • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA.

Zo maken wij het verschil!

  • Je komt terecht in een gevarieerd team, waarbij sprake is van een open cultuur, collega’s die op elkaar kunnen bouwen en met elkaar meedenken;
  • Salaris conform FWG 50, cao VVT;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Ook is direct een vast dienstverband bespreekbaar;
  • Ruimte om onze uitbreiding in goede banen te leiden in een uitdagende en vernieuwende omgeving;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer. 

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Maria van den Hove en Joze Huijnen, Teammanagers zorg, je graag te woord.

 

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure.
**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.