Land van Horne zoekt een

Zorgcoördinator Somatiek, Martinus Weert

Dienstverband

28-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Wat je functie inhoudt

  • Je stelt zorgplannen op in overleg met de cliënten en/of diens wettelijke vertegenwoordigers en voert deze uit.
  • Je verzorgt en begeleidt cliënten volgens het integrale individuele zorg- en behandelplan met inachtneming van de daarvoor geldende protocollen.
  • Je stelt rapporten op en participeert in de rapportage en evaluatie van de zorg- en behandelplan.
  • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met cliënten/bezoekers en houdt deze in stand, je begeleidt cliënten met (psycho) sociale problemen en je verleent individuele zorg, inclusief bij aangrijpende gebeurtenissen.
  • Je biedt hulp bij o.a. het verstrekken van maaltijden en dranken, assisteert cliënten/bezoekers bij het eten en drinken, je begeleidt cliënten/bezoekers van en naar in- en externe afspraken.
  • Je begeleidt leerling-verzorgenden.

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en afwisseling!

Wat wij vragen
Je hebt een beroepsopleiding gevolgd op MBO-niveau (ziekenverzorgende, verzorgende IG, MDGO-VP, verpleegkunde niveau 4 of A-verpleegkundige). Je bezit gedegen kennis van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur bedraagt 28 tot 36 uur gemiddeld per week en wordt in overleg vastgesteld. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 40 van het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Informatie
Heb je zin om in deze functie aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de teamleider Petra Smeets telefoon 088 987 85 03.