Land van Horne zoekt een

Zorgcoördinator t.b.v. zorgcentrum Mariënburght

Dienstverband

24-32 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Budel

Werkvelden

Ouderenzorg

Zorgcoördinator, een belangrijke en uitdagende functie. Jij bent de spil in het zorgproces. De juiste zorg, afgestemd met en op de wensen van de client, in jouw handen. 

De zorgcoördinator is niet zomaar een functie. Ook al draai je ook gewoon mee met de dagelijkse zorg en gang van zaken, je ervaart je werk op een compleet ander niveau. Dit door de extra verantwoordelijkheden en taken binnen jouw werkzaamheden. Als zorgcoördinator kijk je met een ander blik, je bent extra alert of de wensen en afspraken, zoals benoemd in het zorgplan van de cliënt, uitgevoerd worden. Je gaat in gesprek met collega's om de juiste zorg te coördineren en te borgen en je fungeert als klankbord voor cliënten en mantelzorgers.

Samen aan het stuur
Op locatie Martinus in Budel heb jij een belangrijke bijdrage aan de beste kwaliteit van zorg voor onze bewoners. Jouw kerntaak: het zorgproces van hen bewaken, samen met je team. Krijgt de cliënt wat hij of zij wilt en vooral ook: nodig heeft? Is de zorg rondom de cliënt goed afgestemd op een passend zorgzwaartepakket? Of moet deze bijgesteld worden? Houden collega's zich ook aan de gemaakte afspraken zoals beschreven in het zorgplan? Jij staat samen met de cliënt en de 1e contactpersoon aan het stuur, samen bepaal je de richting en draagt dit uit in je team. 

Hét aanspreekpunt
Jij bent het aanspreekpunt van en voor de cliënt en mantelzorger en je gaat dan ook regelmatig samen in gesprek. Van ontvangstgesprek bij aankomst in het zorgcentrum, tot zorgplanbesprekingen en kernteamgesprekken waar verschillende disciplines mee de juiste zorg afstemmen. Maar ook evaluatiegesprekken na overlijden. Verder coördineer je het contact met disciplines die nodig zijn, bijvoorbeeld ergotherapeut, logopedist of geestelijk verzorger etc. en diensten als een bezoek aan de kapper of pedicure e.d.

Samen werken aan goede zorg
Je hebt goed contact met je team, waar je ook zelf de vruchten van plukt, want goede coördinatie van zorg biedt goede zorg met tevreden cliënten en collega's. Maak je rol nóg leuker door medewerkers te coachen en te sturen in het correct afstemmen van kwalitatief hoogstaande zorg.

Samengevat houdt jouw functie in

  • Je stelt zorgplannen op in overleg met de cliënten en/of diens wettelijke vertegenwoordigers en voert deze uit.
  • Je verzorgt en begeleidt cliënten volgens het integrale individuele zorg- en behandelplan met inachtneming van de daarvoor geldende protocollen en ziet erop toe dat ook collega's dit doen.
  • Je stelt rapporten op en neemt deel aan de rapportage en evaluatie van de zorg- en behandelplan.
  • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met cliënten/bezoekers en houdt deze in stand, je begeleidt cliënten met (psycho) sociale problemen en je verleent individuele zorg, inclusief bij aangrijpende gebeurtenissen.
  • Je biedt hulp bij o.a. het verstrekken van maaltijden en dranken, assisteert cliënten/bezoekers bij het eten en drinken, je begeleidt cliënten/bezoekers van en naar in- en externe afspraken.
  • Je begeleidt leerling-verzorgenden.


Wat wij vragen
Je hebt een beroepsopleiding gevolgd op MBO-niveau (ziekenverzorgende, verzorgende IG, MDGO-VP, verpleegkunde niveau 4 of A-verpleegkundige). Je bezit gedegen kennis van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 40 van het FWG 3.0-systeem (minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.159,64 bruto per maand op basis van 36 uur). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Dat houdt in dat je naast je salaris een eindejaarsuitkering van 8,33% ontvangt en darnaast natuurlijk nog de onregelmatigheidstoeslag en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse
Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog! Heb je nog vragen? Bel dan even met de de teamleider, Carla de Jong op T. 06 12 67 57 59.