Land van Horne zoekt een

Zorgcoördinator t.b.v. zorgcentrum Ververshof te Weert

Dienstverband

28 tot 32 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Zorgcoördinator: een functie met afwisseling!

Wat je functie inhoudt

  • Je stelt zorgplannen op in overleg met de cliënten en/of diens wettelijke vertegenwoordigers en voert deze uit.
  • Je verzorgt en begeleidt cliënten volgens het integrale individuele zorg- en behandelplan met inachtneming van de daarvoor geldende protocollen.
  • Je stelt rapporten op en participeert in de rapportage en evaluatie van de zorg- en behandelplan.
  • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met cliënten/bezoekers en houdt deze in stand, je begeleidt cliënten met (psycho) sociale problemen en je verleent individuele zorg, inclusief bij aangrijpende gebeurtenissen.
  • Je biedt hulp bij o.a. het verstrekken van maaltijden en dranken, assisteert cliënten/bezoekers bij het eten en drinken, je begeleidt cliënten/bezoekers van en naar in- en externe afspraken.
  • Je begeleidt leerling-verzorgenden.

Wat wij vragen
Je hebt een beroepsopleiding gevolgd op MBO-niveau (ziekenverzorgende, verzorgende IG, MDGO-VP, verpleegkunde niveau 4 of A-verpleegkundige). Je bezit gedegen kennis van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd tot het einde van dit jaar. De arbeidsduur bedraagt 28 tot 32 uur gemiddeld per week en wordt in overleg vastgesteld. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 40 van het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Meer informatie?
Heb je zin om in de functie van zorgcoördinator aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de teamleider Ineke Haex, T: 088 – 987 8030.