Proteion zoekt een

Zorghulp De Kreppel

Dienstverband

16 - 18 uur

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Zorghulp De Kreppel 

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag een band op met de bewoners en zit je vol goede ideeën? Dan hoor jij bij ons. 
 

Welke uitdaging ga je aan?

Bij De Kreppel in Heythuysen bieden we de bewoners een omgeving die aansluit bij hun belevingswereld. De bewoners kunnen hier leven zoals ze thuis gewend waren. Je houdt rekening met hun individuele wensen en past de zorg hier op aan. Samen met je team stimuleer en ondersteun je bewoners bij de zorg. 

Je pakt je rol binnen de zorgverlening en participeert en helpt actief mee om de bewoners te verzorgen in o.a. duo zorg. Daarnaast help je bij het koken van de gezamenlijke maaltijden en zorg je voor de juiste aankleding en sfeer. Tot slot verricht je huishoudelijke werkzaamheden zoals de schoonmaak. Jouw creativiteit helpt je bij het organiseren van activiteiten. Zo blijven de bewoners actief en geprikkeld. Van een kleine activiteit maak je een bijzonder moment. Zo tover jij een lach op het gezicht van de bewoners. Ze zien jou graag!

Je bent flexibel inzetbaar en komt te werken volgens een rooster. Je hebt 1 dienst per dag en de verschillende diensten en tijden zijn momenteel: 7:00 - 12:00 uur (participatie/ondersteuning in de zorg), 8.30 uur - 14.00 uur (werkzaamheden in woonkamer m.b.t. eten en drinken en enige schoonmaak werkzaamheden), 14.00 uur - 20.00 uur (idem voorgaande dienst). Het aantal uren dat je per week werkt, ligt gemiddeld tussen de 16 - 18 contracturen per week. Je start met een contract voor bepaalde tijd maar bij goed functioneren zal een contract voor onbepaalde tijd volgen.

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Voor de functie van Zorghulp is affiniteit met de zorg en zorg gerelateerde taken essentieel. Het eens in de 2 weken in het weekend werken en de helft van de feestdagen werken, houdt jou niet tegen, je hebt een flexibele instelling. Verder ben je stressbestendig, bent sterk in multitasken en je beschikt over een goede basis humor.  

Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Je biedt graag een luisterend oor en tovert een lach op het gezicht van de bewoner. Je bouwt snel een band op met bewoners. Door jouw zorgzaamheid en inleven voelen bewoners zich bij jou op hun gemak. Je werkt goed samen met collega’s en bent geduldig. Dat maakt jou een fijne toevoeging aan het team.

Gewoon

Wij bieden jou:

  • een contract voor bepaalde tijd met vooruitzicht op een vast dienstverband
  • een bruto maandsalaris in FWG 20 met een maximum van €2.493,78 bij 36 uur per week (per 1 maart a.s. volgt een CAO verhoging van 3%)
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team

Je komt terecht in een team dat bestaat uit verzorgende (IG), verpleegkundigen, helpenden en zorghulpen. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. Binnen de Kreppel in Heythuysen is geen dag hetzelfde. Samen met onze collega’s leveren wij belevingsgerichte zorg. We betrekken medewerkers bij het afstemmen van de zorg voor onze bewoners.

Een mooie mix van bijzondere mensen.

'Van een kleine activiteit maak je een bijzonder moment'  

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Kim heeft het antwoord!

 Kim Hinssen
   Teamleider
    0631790993
  kimhinssen@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.