Proteion zoekt een

Zorghulp, Hornerheide

Dienstverband

20 -25 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, HAVO, VMBO

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Voor kleinschalige woningen met PG-bewoners binnen Hornerheide zoeken we een collega! 

Welke uitdaging ga je aan?

Op Hornerheide bieden we 107 dementerende bewoners een omgeving die aansluit bij hun belevingswereld. Zij zijn woonachtig in 12 kleinschalige groepswoningen, welke verdeeld zijn binnen 6 clusters. De woningen zijn 2 aan 2 geschakeld waardoor je nauw kunt samenwerken. De woningen zijn gelegen in een bosrijke omgeving. Kenmerkend voor het kleinschalig wonen is de huiselijke woonomgeving waarin zoveel mogelijk de sfeer van een normale gezinssituatie wordt gecreëerd, terwijl tegelijkertijd veiligheid en geborgenheid zijn gegarandeerd. Intensief samenwerken met mantelzorgers en alle betrokken disciplines vinden wij belangrijk, zodat het welzijn van de cliënt centraal blijft staan.

Als Zorghulp ben je de spil in het huishouden. Je creëert bijzondere momenten met betrekking tot eten, drinken en welzijn en bouwt daardoor een band op met de bewoner. Daarnaast zorg je er samen met je team voor dat de woning schoon blijft. Jouw creativiteit helpt je bij het organiseren van activiteiten. Zo blijven de bewoners actief en geprikkeld. Van een kleine activiteit maak je een bijzonder moment. Zo tover jij een lach op het gezicht van de bewoners. Ze zien jou graag!

Je bent flexibel inzetbaar en komt te werken volgens een rooster. Dit betekent dat je ook in avonddiensten en/of weekenddiensten gaat werken. Het aantal uren dat je per week kunt werken, bepalen we in overleg met een gemiddelde van 20 - 25 uur.  

De veelzijdigheid van deze functie maakt deze baan gewoon bijzonder! Je  biedt ondersteuning tijdens zorgmomenten, draagt zorg voor het eten en drinken en voor het welzijn van onze bewoners. Samen met je collga's draag je zorg voor de bewoners op persoongerichte en belevingsgerichte basis.

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Voor de functie van zorghulp is affiniteit met de zorg en zorg gerelateerde taken vereist. Regelmatig een weekend, of tijdens de feestdagen werken, houdt jou niet tegen.

Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Je biedt graag een luisterend oor en tovert een lach op het gezicht van de bewoner. Je bouwt snel een band op met bewoners. Door jouw zorgzaamheid en inleven voelen bewoners zich bij jou op hun gemak. Je werkt goed samen met collega’s en bent geduldig. Dat maakt jou een fijne toevoeging aan het team.

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?
Dit betreft in eerste instantie een tijdelijke vacature maar na afloop van deze periode is er zeker de mogelijkheid om in gesprek te gaan over verdere ontwikkelingen.  

Gewoon

Wij bieden jou:

  • een onbepaalde tijd contract
  • een bruto maandsalaris in FWG 20 met een maximum van €2.568,59 bij 36 uur per week 
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
Je komt terecht in een leuk en energiek team dat bestaat uit verzorgenden (IG), verpleegkundigen, helpende en zorghulpen. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. Bij Hornerheide is geen dag hetzelfde. Samen met onze collega’s leveren wij belevingsgerichte zorg. We betrekken medewerkers bij het afstemmen van de zorg voor onze bewoners.
Een mooie mix van bijzondere mensen die je met een warm welkom ontvangen en waar je een gedegen inwerkperiode wordt aangeboden.

'Van een kleine activiteit maak jij een bijzonder moment'

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.


Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Joyce heeft het antwoord!

 Joyce van de Velden
   Teamleider
   0621188902  
  joycevandevelden@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.