Proteion zoekt een

Zorghulp, locatie RCG

Dienstverband

20 -24 uur

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ouderenzorg

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Met jouw warme zorg voelen bewoners zich vertrouwd, prettig en thuis. Herken jij jezelf hier in? Dan hoor jij bij ons.

Welke uitdaging ga je aan?

In hartje Roermond ligt Proteion RCG. Hier bieden we intensieve zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met lichamelijke en psychogeriatrische zorgvragen. Een fijn thuis als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is. Je gaat als Zorghulp aan de slag op afdeling de Pollart. Je houdt rekening met individuele wensen en samen met je team stimuleer en ondersteun je bewoners bij de zorg in de brede zin van het woord. Dit houdt o.a. in ondersteuning rondom de eet- en drinkmomenten en rondom het welzijn maar zeker ook af en toe met de zorg zelf. 
Je signaleert bijzonderheden als het gaat om het welzijn van de bewoners en jouw creativiteit helpt je bij het organiseren van activiteiten. Zo blijven de bewoners actief en geprikkeld.
Van een kleine activiteit maak je een bijzonder moment. Zo tover jij een lach op het gezicht van de bewoners. Ze zien jou graag!

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Voor de functie van Zorghulp is affiniteit met de ouderenzorg essentieel. Ervaring met zieke en/of hulpbehoevende ouderen is een pré. Jij staat open om jezelf te ontwikkelen middels een opleiding.

Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Je biedt graag een luisterend oor en tovert een lach op het gezicht van de bewoner. Je bouwt snel een band op met bewoners. Door jouw zorgzaamheid en inleven voelen bewoners zich bij jou op hun gemak. Je werkt goed samen met collega’s en bent geduldig. Dat maakt jou een fijne toevoeging aan het team. Het gaat om een functie van 20 tot 24 uur. 

Herken jij jezelf hierin? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Wellicht spreken wij jou snel!

Gewoon

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 20 met een maximum van €2.493,78. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  


Jouw team
Je komt terecht in een dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, helpenden en zorghulpen. Een mooie mix van bijzondere mensen met elk hun unieke eigenschappen. In het team zijn medewerkers bewust van ieders kwaliteiten. Ze erkennen en respecteren elkaars verschillen en hebben als doel een warme zorg bieden en kleine momenten bijzonder maken.

'Jij maakt het verschil in de dag van de bewoners!' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Jos heeft het antwoord!

  Jos Koolen
  Teamleider
   0652669021
  joskoolen@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.