Artidé zoekt een

Zorghulpverlener (begeleider/verzorger) in opleiding

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Partij-Wittem

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg

Artidé biedt dagbesteding en begeleiding (binnen de Wlz en Wmo) in de regio Heuvelland, Maastricht en Parkstad, die zich richt op de kwaliteit van leven voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke, psychische en/of meervoudige beperking. Niet de beperking of het probleem staat centraal maar de ambities, dromen en mogelijkheden. Bij alle voorkomende vragen bieden wij ondersteuning vanuit de overtuiging dat zorg persoonlijk en goed georganiseerd moet zijn. Ons doel is zorg te bieden die ertoe doet!

Functieomschrijving:
Als BBL-er biedt je ondersteuning die aansluit op de zorgplannen van de cliënten. De ondersteuning is gericht op verzorging en begeleiding in de dagbesteding en/of individuele begeleiding thuis. Samen met de cliënt en zijn netwerk voer je de regie over de zorg, waarbinnen alle levensgebieden centraal staan. Je rapporteert de voortgang in zorgdossiers en je assisteert de zorgplanverantwoordelijk en/of zorgcoördinator als een zorgplan niet aansluit. Tijdens de dagbesteding organiseer je één of meerdere creatieve, kook, beweeg, muziek, tuin en klus activiteiten die gericht zijn op beleving, leren, arbeid en revalidatie.

Attitude
- Artidé biedt zorg vanuit de missie de ‘kunst van het idee’! Een idee is de oplossing bij een probleem dat ontstaat door creatief denken. Als enthousiaste BBL-er ben je creatief in het begeleiden en vinden van oplossingen.
- Je bent nieuwsgierig naar de beweegredenen van de cliënt en voert passende
interventies uit.
- Je bent in staat éénieder binnen groepsverband op individueel niveau te begeleiden.
- Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden zowel naar de cliënt als naar zijn netwerk.
- Binnen het team en netwerk van de cliënt toon je een flexibele, initiatiefrijke en reflecterende houding op zowel praktisch als inhoudelijk gebied.

Wij vragen:
- Een BBL-er in de opleiding Maatschappelijke zorg - Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (MBO niveau 4). 
- Affiniteit met de verschillende doelgroepen.
- Affiniteit met creatieve, kook, beweeg, muziek, tuin en klusactiviteiten.
- Kennis en ervaring met Microsoft Office (Word, Excel).

Wij bieden:
Een BBL-leerplek binnen een dynamische werkomgeving. In overleg met jou en je (stage)begeleider geven we vorm en inhoud aan je leerwerkplek. We stimuleren je over dingen na te denken en zelf oplossingen te vinden. Je krijgt volop de ruimte om ideeën in te brengen en hiermee aan de slag te gaan. Dat betekent dat je ook mag leren van je fouten.

Dienstverband:
Een BBL-leerplek in eerste instantie voor één jaar op basis van 32 uur met een proeftijd van één maand. Start 1 september 2021.

Werktijden:
Wisselend dienstrooster op maandag t/m vrijdag.

Salaris:
Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg.

Solliciteren:
Heb je belangstelling voor deze vacature solliciteer dan door jouw CV en motivatiebrief vóór maandag 17 mei 2021 te mailen naar info@artide.org.

De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken en een meeloopdag. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 17 mei 2021. De meeloopdagen vinden daaropvolgend plaats. Het nagaan van referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Wil je graag eerst meer informatie? Neem dan contact op met Andrea Scheepers via info@artide.org of 043 - 455 2826.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.