Cicero Zorggroep zoekt een

Zorgmanager - Cicero Zorggroep (Brunssum, 32-36 uur)

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Zorgmanager (32-36 uur per week) 

Weet jij wat medewerkers nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen? Vind jij oprechte aandacht net zo belangrijk als wij? En krijg je er energie van om een team handvatten te geven en samen naar verbeteringen in de zorg te werken? Dan hebben wij een geweldige  job voor jou als zorgmanager voor 32-36 uur per week. 

Wat ga je doen? 

Voorop staat de zorg voor en het welzijn van onze bewoners. In de functie van zorgmanager geef je leiding aan een team bestaande uit zorgprofessionals, medewerkers welzijn en voedingsassistenten. En tegelijkertijd ben je de verbindende factor tussen dit team, onze bewoners en hun netwerk. Daarom is het essentieel dat je zichtbaar en bereikbaar bent voor je team, bewoners en hun naasten.  

Je hebt een belangrijke rol in het coachen van je medewerkers en je zorgt voor een optimale personele bezetting. Je coördineert het proces van zorgverlening voor de bewoners en je ondersteunt de locatiemanager bij het streven naar optimale bewoner- en medewerkerstevredenheid. Je informeert de locatiemanager over ontwikkelingen die relevant zijn voor de locatie en onze organisatie, want je bent tenslotte mede-eigenaar van al onze mooie resultaten.

Kortom, een ontzettend veelzijdige rol binnen onze professionele en tikkeltje eigenzinnige ouderenzorgorganisatie. 

Wat bieden wij jou? 

 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Een aantrekkelijk salaris: functiegroep 55 (minimaal € 3.256,53 bruto per maand en maximaal € 4.906,49 bruto per maand op basis van 36 uur per week). 
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand). 
 • Korting op sportschool-abonnement en zorgverzekering. 
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike). 
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen. 
 • Het volgen verschillende cursussen etc (of geldt dat voor de zorgmanager niet?)
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten. 

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing. 

Wat vragen wij van jou? 

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde Hbo-opleiding zoals bijvoorbeeld een Hbo-V opleiding of SPH, liefst aangevuld met een opleiding Management in de zorg. 
 • Je beschikt over aantoonbare (leidinggevende) ervaring en je hebt ervaring in de (ouderen)zorg. 
 • Je bent uitstekend op de hoogte van relevante regelgeving, ontwikkelingen in de zorgsector en je bent in staat de relevantie daarvan voor de eigen organisatie in te schatten en het beleid toe te passen. 
 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden als tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht. 

Waar kom je te werken? 
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven. 

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig. 

Direct solliciteren? 

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in vóór maandag 5 augustus a.s. 

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele, relevante diploma’s checken. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.