SJG Weert zoekt een

Zorgmanager Hart Vaat Long

Dienstverband

28 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

 

SJG Weert

Als je kiest voor werken in SJG Weert, kies je voor werken in een kleinschalig ziekenhuis midden in de stad. Samen met zo’n 1.100 collega’s lever je een bijdrage aan basiszorg van hoog niveau; direct aan het bed of op een van de ondersteunende afdelingen. Dat doe je met je collega’s binnen SJG Weert, maar zeker ook in samenwerking met onze partners in de regio. Persoonlijk contact, korte lijnen en gastvrijheid kenmerken onze manier van werken. De patiënt staat daarbij steeds op de eerste plaats.

 

28 uur

Zorgmanager Hart Vaat Long

 

Op zoek naar een uitdagende functie?

 

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het zorgcentrum Hart Vaat Long; de poliklinieken en aanpalende functieafdelingen van Cardiologie, Vaatchirurgie en Longgeneeskunde. Tevens ben je verantwoordelijk voor de productie/dienstverlening van het zorgcentrum. Dit betekent dat je zorgt voor een adequate organisatie en inzet van personeel en middelen. Je focus ligt op het realiseren van een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering. Om de ambities van het ziekenhuis als geheel te borgen, heeft recent een kanteling plaatsgevonden in de organisatie van SJG Weert, waarbij de aansturing nu plaatsvindt op basis van zorgcentra. Integratie van en samenwerking van de vakgroepen in de zorgcentra zijn belangrijke thema's voor de komende jaren om te komen naar een meer patiëntgerichte zorg. Een belangrijk onderdeel van de functie betreft de ontwikkeling van beleid en innovatie binnen de nieuwe zorgcentra. Verder ben je het aanspreekpunt voor je medewerkers en geef je uitvoering aan sociaal beleid. Je adviseert je clustermanager over het beleid en de wijze waarop daar uitvoering aan wordt gegeven met als doel het optimaal laten functioneren van je team én het zorgcentrum. Je levert input ten behoeve van de begroting, bewaakt en beheert het afdelingsbudget en geeft leiding aan projecten binnen je eigen afdeling. Tot slot initieer en stimuleer je verbeteracties binnen het zorgcentrum, onderhoud je contact met (externe) stakeholders en neem je waar nodig deel aan regionale werkgroepen.

Wat vragen we?

 • Je bent een (zorg)professional met HBO werk- en denkniveau en een afgeronde managementopleiding op minimaal hbo-niveau.
 • Je werkt samenwerkingsgericht binnen je eigen zorgcentrum alsmede daarbuiten.
 • Je zet de patiënt centraal en bent resultaatgericht.
 • Je staat open voor innovatie, nieuwe manieren van werken en communiceren.
 • Je toont initiatief en neemt verantwoordelijkheid.
 • Je kunt goed plannen en organiseren en geeft en ontvangt gemakkelijk feedback.
 • Je bent analytisch sterk en beschikt over een goed probleemoplossend vermogen.
 • Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.
 • Je hebt ruime managementervaring, bij voorkeur in een veranderende omgeving, waarbij je je als leider sterk maakt voor een afdeling waar mensen met plezier hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst.

Wat bieden we?

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Ook bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

 • De selectiegesprekken vinden plaats in week 41 .
 • Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
28-09-2020

Contactpersonen:
Riana Botter
tel.: +31 495-572104