Land van Horne zoekt een

Zorgmanager intramuraal

Dienstverband

Gemiddeld 32 - 36 uur

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Weert

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Stichting Land van Horne is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:

ZORGMANAGER INTRAMURAAL

Gemiddeld 32 - 36 uur per week.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Zoek jij een managementpositie binnen de stichting met ruimte voor 'ondernemerschap' waardoor jouw talenten, interesses en kwaliteiten volledig tot zijn recht komen? Reageer dan op deze vacature van zorgmanager intramuraal!

Het spreekt voor zich dat jij als zorgmanager in staat bent om mee te denken over de wijze waarop wij samen het meerjarenbeleidskader realiseren, wat in 2020 is vastgesteld. Daarbij is er veel ruimte voor verandering en innovatie ten aanzien van de dienstverlening met onze medewerkers en voor onze cliënten. Alleen door samen de schouders er onder te zetten kan Land van Horne zich voorbereiden op een gezonde toekomst en kunnen we proberen de zorgkloof zo goed mogelijk te dichten. 

Plaats in de organisatie
Als zorgmanager werk je onder leiding van en rapporteer je aan jouw Directeur Zorg & Dienstverlening. Hierbij ben je lid van het managementteam. Je geeft direct leiding aan een team van professionals die onder jouw verantwoordelijkheid vallen waaronder in ieder geval de teamleiders behorende bij jouw (zorg)locaties of dienst.

Wat de functie inhoudt
Als zorgmanager maak je onderdeel uit van een team van drie tot vier zorgmanagers. Je levert een substantiële bijdrage aan het beleid binnen jouw MT en bent betrokken bij de beleidsvorming op stichtingsniveau. Je ondersteunt en adviseert de Directeur Zorg & Dienstverlening betreffende de kwaliteit en het volume van zorg- en dienstverlening en het personeelsbeleid binnen het werkgebied van de stichting. Je weet beleidsuitgangspunten te vertalen naar de praktijk. Belangrijk hierbij is dat je je realiseert dat de besluiten vanuit jouw positie betrekking hebben op de stichting. Dat houdt in dat je een afwisselende functie hebt met een voorbeeldrol waarin geen dag hetzelfde is. Je begeeft je op verschillende niveaus binnen de stichting en bent de persoon die bijdraagt aan de glimlach op het gezicht van onze cliënten en medewerkers. Met je team ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van goede zorg en dienstverlening. Daarnaast ben je je bewust van het feit dat je in financiële zin resultaat- en budgetverantwoordelijk bent en ook voor de kwaliteit van je medewerkers. Om dit te realiseren weet jij je als geen ander te verplaatsen in de rol van de teamleiders en zijn/haar uitdagingen. Je bent benaderbaar, bereikbaar en bovenal weet je waar ze mee bezig zijn. Je bent in staat de mensen in jouw team te stimuleren en inspireren en daagt ze uit om te groeien. Naast deze coachende en leidinggevende capaciteiten sta jij sterk in je schoenen, ben je in staat besluiten te nemen en bij eventuele onverwachte situaties knopen door te hakken. Als zorgmanager geef je de kwalitatieve kaders aan waarbinnen de teamleiders hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast ben je aanspreekpunt en verbinder binnen én buiten Land van Horne.

 Wat wij van jou vragen?

•Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding. Dit aangevuld met een of meerdere gedegen managementopleidingen
• Actuele kennis van de huidige en toekomstige regelgeving en bekostiging van de zorg
• Je beschikt over een aantal jaren lijnervaring in de zorg en kennis van/affiniteit met de ouderenzorg
• Je bent in staat om te schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau
• Je bent niet alleen een denker maar ook een doener en bent van nature gericht op resultaat
• Je bent een verbinder, luistert goed en communiceert gemakkelijk op de verschillende niveaus naar alle stakeholders binnen én buiten de stichting
• Qua leidinggevende stijl omschrijf je jezelf als duidelijk, open en benaderbaar met een reflecterende houding
• Je hebt een reële, innovatieve en verfrissende kijk op zaken en weet je deze in het juiste tempo met je team voor elkaar te krijgen.

Wat wij bieden
• De aanstelling voor de functie van zorgmanager is voor de duur van 1 jaar, met daarna de mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd;
• Een salaris volgens de CAO – VVT, FWG 65;
• Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt pensioen op bij pensioenfonds zorg en welzijn.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marc Janssen (Directeur Zorg & Dienstverlening 1), bereikbaar op telefoonnummer: 088 - 987 8983


De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdagmiddag 26 mei. Locatie: Dienstencentrum Land van Horne, Weert.