Sevagram zoekt een

Zorgondersteuner bij Dr. Ackenshuis in Gulpen

Dienstverband

0 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorgondersteuner bij Dr. Ackenshuis in Gulpen
Ben jij al werkzaam als zorgondersteuner en toe aan een nieuwe werkomgeving? Of heb je nog helemaal geen zorgachtergrond en wil je je graag inzetten voor de beste zorg voor onze bewoners? Dan is dit misschien wel dé baan voor jou!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?

Jij gaat aan de slag binnen locatie Dr. Ackenshuis. Dit is een groter huis met 120 bewoners dat onderverdeeld is in verschillende afdelingen gericht op woonzorg of dementiezorg. Iedere afdeling kent zijn eigen huiselijke karakter en gezelligheid. Het is een warme, dorpse locatie die bekend staat om haar "gemoedelijke sfeer" en waar collega's elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken!

Wil jij alvast een eerste indruk van deze locatie krijgen? Klik hier!

Jouw baan als zorgondersteuner in Dr. Ackenshuis in Gulpen

Wij bieden je de mogelijkheid om te starten in de functie van zorgondersteuner, daarnaast is er een mogelijkheid om door te groeien tot de functie van zorgassistent. In de functie van zorgondersteuner werk je maximaal 20 uur per week (meer uren niet mogelijk) verdeeld over meerdere dagen, waarbij je ook mee rouleert in de weekenden. Als zorgondersteuner ligt jouw focus op het ondersteunen bij maaltijden, activiteiten en facilitaire zaken zoals de bedden afsoppen.

Heb jij ervoor gekozen de opleiding tot zorgassistente te gaan volgen? Dan zorg jij naast persoonlijke aandacht ook voor een stukje persoonlijke zorg voor onze bewoners. Zo ondersteun jij je collega's bij lichte zorgtaken zoals wassen, aankleden, toiletgang en bijvoorbeeld het aantrekken van steunkousen.

Welk salaris verdien je als zorgondersteuner bij Sevagram?

Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.

• In deze functie start jij met een salaris tussen €12,50 - €15,44 bruto per uur met de mogelijkheid tot doorgroei naar €13,01 - €16,41 in de functie van zorgassistent.

  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren.
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren én uitzicht op een vast dienstverband.

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Dr. Ackenshuis in Gulpen?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Lilian (06 12 54 65 49) vertelt je graag meer!

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Werken bij Sevagram | Facebook en Werken bij Sevagram (@werkenbijsevagram) • Instagram-foto's en -video's. Tot snel!