Mondriaan zoekt een

Zorgondersteuner bij onze open behandelafdeling KC1.1.

Dienstverband

10 - 12 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor onze open behandelafdeling KC1.1. van de Kliniek Volwassenen, zoeken wij een enthousiaste zorgondersteuner (10-12 u/w in Maastricht). Jij staat stevig in je schoenen. Met humor, relativering en tact weet jij de rust te bewaren, ook in een dynamische omgeving. Een huiselijke sfeer? Als geen ander kun jij daarvoor zorgen. Jouw job? We maken graag kennis met je!

Informatie
De afdeling KC1.1. is een open behandelafdeling en biedt langdurige behandeling aan patiënten die om kunnen gaan met een open deur. Het doel is om samen met de patiënt op zoek te gaan naar een vervolg-/woonplek die zoveel mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften. Patiënten krijgen zoveel mogelijk zelf de regie in hun eigen herstelproces. De focus ligt op herstelgerichte zorg en het leren accepteren van de ziekte of leren ermee om te gaan. We gaan uit van de mogelijkheden van patiënten, niet alleen de beperkingen.

Past deze functie bij jou?
We vinden het belangrijk dat onze patiënten op afdeling KC1.1. kunnen verblijven in een prettige en huiselijke omgeving. Daar kom jij in beeld want als zorgondersteuner weet jij hier als geen ander voor te zorgen! Met jouw vriendelijke en positieve instelling breng jij die huiselijke sfeer.

Wat ga je doen?
  • Je verricht diverse huishoudelijke en dagdagelijkse taken ter ondersteuning en ontlasting van het team, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen maar ook het organiseren van kookactiviteiten. Je gaat hierbij ordelijk en hygiënisch te werk;
  • Je houdt toezicht op de hygiëne van de afdeling en levert een bijdrage in het kader van de HACCP;
  • Je controleert de huishoudelijke voorraden, vult zo nodig aan en je draagt mede zorg voor het op peil blijven daarvan;
  • Je signaleert afwijkingen en meldt deze aan het team. Denk hierbij aan kwaliteit van de voeding, schoonmaak, onderhoud, assortiment, transport en de kwaliteit van de totale dienstverlening.

Dit neem je mee
  • Mbo-diploma kwalificatieniveau 2, richting helpende Zorg en Welzijn of een vergelijkbare achtergrond;
  • Je hebt kennis van en ervaring met diverse huishoudelijke taken;
  • Je kent de HACCP-voorschriften;
  • Je bent sociaal, inlevend en tactvol en beschikt over een hoge mate van geduld en doorzettingsvermogen in relatie tot de begeleiding van onze cliënten;
  • Daarnaast heb je een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;
  • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B.

Wat wij bieden
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal € 2.032,-- en maximaal € 2.870,-- (FWG 25 - CAO GGZ, kernfunctie medewerker zorg 3). Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen Katrien Voorjans, vervangend afdelingshoofd, bereikbaar op het nummer: 06-50191948.

Solliciteren kan tot 12 augustus 2024.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast kunnen referenties opgevraagd worden.