Sevagram zoekt een

Zorgondersteuner in ons nieuwe Valkenheim

Dienstverband

0 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorgondersteuner in ons nieuwe Valkenheim
Wil jij samen met ons zorgen voor een "warm thuisgevoel" voor onze bewoners in Valkenburg maar heb jij geen zorgachtergrond? Grijp dan nu je kans! Ons nieuwe Valkenheim is namelijk op zoek naar nieuwe collega's in de functie van zorgondersteuner.

Zorgondersteuner (maximaal 18 uur per week)
Als zorgondersteuner kom je te werken binnen locatie Valkenheim in hartje Valkenburg. Je komt terecht in een nieuw team mét ervaren collega's. Onze locatie ontkwam in de zomer van 2021 niet aan de overstromingen. De locatie werd ernstig getroffen en bewoners werden verspreid ondergebracht op andere locaties in de regio. Ondertussen werd er afgelopen jaar gebouwd aan een nieuw "thuis" en inmiddels is de nieuwbouw volledig geopend en kunnen bewoners en collega's weer genieten van werken en wonen op hun oude vertrouwde plek. Er kan weer verder gebouwd worden aan toekomst ouderenzorg, maar tegelijkertijd is de situatie op de locatie nog steeds continu aan verandering onderhevig.

Alvast een indruk krijgen van de locatie? Klik dan hier voor meer informatie en een digitale rondleiding door de nieuwbouw!

Als zorgondersteuner ben je, samen met de collega's in je team, verantwoordelijk voor het runnen van het huishouden en zorg je voor een huiselijke sfeer. Je grootste uitdaging en motivatie is dat je bewoners een fijne dag wilt geven, waarbij jouw rol is dat je iedereen persoonlijke aandacht geeft, zorgt voor een gezellige en schone woonomgeving. Hierin ligt jouw focus op het ondersteunen bij maaltijden, activiteiten en facilitaire zaken zoals de bedden afsoppen. Afwisselend en dankbaar werk dus!

Welk salaris verdien je als zorgondersteuner bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In deze functie start jij met een salaris tussen €12,50 - €15,44 bruto per uur
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren.
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren én uitzicht op een vast dienstverband.
Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Dit breng jij mee
  • Je bent vriendelijk, maakt gemakkelijk contact met anderen en weet jezelf goed staande te houden binnen een werkomgeving die nog veel in verandering is
  • Dat jij in deze functie diensten van 4 a 5 uur werkt en dus meerdere dagen per week wordt ingezet is voor jou geen probleem. Ook ben je van mening dat regelmatig in de avonden en/of de weekenden werken jouw baan juist afwisselend maakt
  • Jij hebt iets bijzonders met ouderen met dementie
  • Jij staat te trappelen om meer te leren over bijvoorbeeld het omgaan met bewoners met een psychiatrische hulpvraag, schoonmaaktechnieken en hygiëne
  • Jij hebt talent om een bepaalde sfeer te creëren en bewoners te laten genieten en bent daarin creatief
Maak van deze uitdaging jouw nieuwe baan!
Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen het nieuwe Valkenheim? Dan ontmoeten wij jou graag! Wil jij solliciteren als collega in Valkenburg? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Hopelijk tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.