Vivantes zoekt een

Zorgondersteuner, Moutheuvel

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Stein

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou!

Wat bieden wij?


 • Een contract van 7 maanden bij aanvang van dienstverband.
 • Als zorgondersteuner is je salaris ingedeeld in FWG 10 (maximaal €1.714,68 per maand bij een fulltime dienstverband) conform cao VVT.
 • Het aantal contracturen is 20 uur en er zijn mogelijkheden om hier flexibel mee om te gaan.
 • Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen en we bieden een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% over je brutoloon.
 • De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.

Contactpersoon Vivantes

Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Jantine Tanis, recruiter. Dit kan via 06 11 41 88 08 of jantine@farrow.nl

Meer weten?

Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren .

Functie-eisen


 • Je hebt kennis van hygiëne en de toepassing van voorgeschreven schoonmaakmiddelen.
 • Je hebt kennis van de bediening van (schoonmaak) apparatuur.
 • Je bent tactvol, klantgericht, vaardig in luisteren, flexibel, samenwerkingsgericht en je hebt inlevingsvermogen.
 • Betrokken en professioneel.
 • Durf en veerkracht om mee te bouwen.
 • Uiterlijk binnen één maand na indiensttreding lever je een VOG (Verklaring omtrent gedrag) aan. Kosten worden vergoed.

De functie


 • De zorgondersteuner maakt de appartementen, algemene ruimtes en sanitaire voorzieningen schoon. Je zorgt voor voldoende voorraad handdoeken en incontinentiemateriaal, zodat de werkzaamheden van de zorgmedewerkers zonder verstoring verlopen.
 • Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden heb je een signaalfunctie en geef je bijzonderheden door aan diegene die op dat moment verantwoordelijk is voor de cliënt.
Je werkt in werktijden tussen 07:00 uur in de ochtend en 15:30 uur in de middag, van maandag t/m zondag.
Er is altijd recht op een vaste roostervrije dag doordeweeks en het oneven of even weekend vrij.

Ouder worden doe je samen!

Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden

Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.