Sevagram zoekt een

Zorgondersteuner Plataan

Dienstverband

0 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Een baan met veel voldoening aan het begin van de dag, dat is toch geweldig!
Wij zoeken voor locatie Plataan in Heerlen nieuwe collega's:

Zorgondersteuner (16-20 uur)

Als zorgondersteuner ben je, samen met de collega's in je team, verantwoordelijk voor het runnen van het huishouden en zorg je voor een goede sfeer.

Je grootste uitdaging en motivatie is dat je cliënten een fijne dag wilt geven, waarbij jouw rol is dat je iedereen persoonlijke aandacht geeft, zorgt voor een gezellige en schone woonomgeving. Van het ontbijt en/of de lunch maak jij een hoogtepunt van de dag voor onze bewoners. Afwisselend en dankbaar werk dus. De collega's zitten met smart op jouw hulp te wachten en onze cliënten op jouw gezelligheid!

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:
  • Je bent vriendelijk, staat bekend om je positieve benadering van anderen en weet goed de rust te bewaren binnen een werkomgeving die continu in beweging is;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep ouderen. Volg je een zorgopleiding of heb je al ervaring in een vergelijkbare functie dan is dit een grote pré;
  • Jij staat te trappelen om meer te leren over bijvoorbeeld het omgaan met mensen met cognitieve stoornissen, schoonmaaktechnieken en hygiëne.
Zo maken wij het verschil!
  • Het betreft een parttime dienstverband voor 5 dagen in de week;
  • Je zult starten met een tijdelijk dienstverband waarna er bij gebleken geschiktheid mogelijkheden zijn voor onbepaalde tijd;
  • Salaris op basis van achtergrond en ervaring conform FWG 15, cao VVT;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.
Matchen we?
Ben jij ervan overtuigd dat jij degene bent dit wij zoeken? Reageer dan met jouw cv en een korte motivatie via de solliciteer knop.

Wij kijken er naar uit om je beter te leren kennen! Heb je eerst nog wat vragen of wil je meer weten? Dan staat Sonja Meessen - Cleven, Teammanager zorg, je graag te woord.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  • *Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure