Sevagram zoekt een

Zorgondersteuner Valkenheim in Valkenburg

Dienstverband

0 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorgondersteuner Valkenheim in Valkenburg
Wil jij van betekenis zijn in de (ouderen)zorg zonder zorgdiploma? Word dan onze nieuwe collega zorgondersteuner!

Zorgondersteuner (maximaal 24 uur per week)
Als zorgondersteuner kom je te werken binnen locatie Valkenheim in hartje Valkenburg. Hier wonen bewoners met dementie. Je komt hier terecht in een nieuw team mét ervaren collega’s die veel expertise op het gebied van dementie in huis hebben. Nadat de locatie in 2021 werd getroffen door de overstromingen is de locatie volledig vernieuwd én uitgebreid. De locatie is opgebouwd uit kleinschalige afdelingen (13 bewoners) en grotere afdelingen (24 bewoners).

Alvast een indruk krijgen van de locatie? Klik dan hier voor meer informatie en een digitale rondleiding door de nieuwbouw!

Als zorgondersteuner ben je, samen met de collega’s in je team, verantwoordelijk voor het runnen van het huishouden en zorg je voor een huiselijke sfeer. Je grootste uitdaging en motivatie is dat je bewoners een fijne dag wilt geven, waarbij jouw rol is dat je iedereen persoonlijke aandacht geeft, zorgt voor een gezellige en schone woonomgeving. Hierin ligt jouw focus op het ondersteunen bij maaltijden, activiteiten en facilitaire zaken zoals de bedden afsoppen. Afwisselend en dankbaar werk dus!

Welk salaris verdien je als zorgondersteuner bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In deze functie start jij met een salaris tussen €12,50 – €15,44 bruto per uur
    • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren.
    • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren én uitzicht op een vast dienstverband.

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Dit breng jij mee
  • Je bent vriendelijk, maakt gemakkelijk contact met anderen en bent ondernemend
  • Wij hebben mogelijkheden voor maximaal 24 uur per week. In deze functie werk je diensten van 08.00 uur tot 13.30 uur of van 16.00 uur tot 20.30 uur. Ook werk je om het weekend en op feestdagen.
  • Jij hebt iets bijzonders met ouderen
  • Jij staat te trappelen om meer te leren over bijvoorbeeld het omgaan met bewoners met een psychiatrische hulpvraag, schoonmaaktechnieken en hygiëne
  • Jij hebt talent om een bepaalde sfeer te creëren en bewoners te laten genieten en bent daarin creatief

Maak van deze uitdaging jouw nieuwe baan!
Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen het nieuwe Valkenheim? Dan ontmoeten wij jou graag! Wil jij solliciteren als collega in Valkenburg? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Hopelijk tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.