Sevagram zoekt een

Zorgondersteuner voor Scharwyerveld in Maastricht

Dienstverband

12 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorgondersteuner bij Scharwyerveld
Een baan met veel voldoening aan het einde van de dag, dat is toch geweldig! Voor een van onze locatie Scharwyerveld zijn we op zoek naar een collega Zorgondersteuner voor 12 - 24 uur per week.

Werken binnen Scharwyerveld
Jij komt te werken bij Sevagram locatie Scharwyerveld. Scharwyerveld is een levendige locatie met veel gezelligheid. Onze locatie heeft twee grote afdelingen waarbij onze huiskamer centraal staat. Bij ons wonen mensen die door een lichamelijk probleem niet langer thuis kunnen wonen, maar ook mensen met dementie. Welke afdeling en team het beste bij jou past? Dat zoeken we samen uit.

Daarnaast werk je bij Sevagram binnen een gecertificeerde Planetree organisatie. We bieden je de ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Als verzorgende IG weet jij hoe de zorg in elkaar zit. Jouw ideeën om de zorg te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Dit past precies bij onze Planetree visie! Want wij staan voor betere zorg, een helende omgeving en een gezonde organisatie.

Wat ga je doen?
Als zorgondersteuner wil je de bewoners een fijne dag geven en houd je je bezig met het huishouden op de afdeling voor mensen met dementie. Met jouw betrokkenheid en persoonlijke aandacht, zorg je voor een gezellige en schone woonomgeving. Daarnaast maak jij van het ontbijt, de lunch of het diner een hoogtepunten van de dag. Tussendoor maak je tijd voor een gezellig kopje koffie en een luisterend oor. Met jouw flexibele houding schakel je makkelijk tussen; het ondersteunen van de zorgmedewerkers, de eetmomenten, welzijn van onze bewoners en kleine huishoudelijke taken (zoals bv het poetsen en opmaken van de bedden, vaatwasser inruimen e.d.). Afwisselend en dankbaar werk dus! Onze collega’s zitten met smart op jouw hulp te wachten en onze bewoners kijken uit naar jouw gezelligheid!

Wij hebben mogelijkheden voor 12 - 24 uur per week. In deze functie werk je diensten van 4 of 8 uur. Je bent flexibel met werken, zo ben je ook beschikbaar in het weekend, in de avond en af en toe op feestdagen.

Matchen we?
Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl.

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!