De Zorggroep zoekt een

Zorgondersteuner, Zorgorganisatie (Horst)

Dienstverband

10 - 15 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Horst aan de Maas

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorgprofessionals hebben soms te weinig tijd en mantelzorgers raken steeds vaker overbelast. Daarom is er een nieuwe service die deze liefdevolle zorg, ondersteuning en aandacht wél doorlopend kan bieden. In alle rust. En dat noemen we Zorgondersteuner!

Wat ga je doen?
Afhankelijk van je ervaring en eventuele zorgdiploma, zul je verantwoordelijk zijn voor een aantal taken. Je hebt sowieso een belangrijke rol in een stuk aandacht en tijd voor de cliënt en het aanbrengen van structuur. Daarnaast ga je de cliënt en zorg helpen met: belangrijkste is het ondersteunen bij de zorgmomenten, daarnaast toezicht houden huiskamer, ontbijt verzorgen, koken, welzijn en activiteiten in de huiskamer met de bewoners. Bij huishouding kun je denken aan zaken als bed opmaken, maaltijd(en) (voor)bereiden, bestellingen maken en opruimen, etc. Verder stem je met je collega's af wat je doet en hebt gedaan, zodat deze op de hoogte zijn van de actuele situatie. Je houdt bij wat de toestand is van de cliënt en je voert ook cliëntgegevens op een tijdige en correcte manier in het cliëntdossier in.

Heb jij ook een zorgdiploma (minimaal Helpende) dan kun je gekoppeld worden aan een cliënt waar je ook helpt met de ADL (zoals afgesproken in het zorgplan).

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal

Als zorgondersteuner schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 15 met een salaris van maximaal € 2.345,78 bruto per maand (per 1 maart 2023 maximaal € 2.416,15) bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op positieve gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Zorgondersteuner, Zorginstelling?
Deze functie is geschikt voor iedereen die liefdevolle zorg wil bieden en affiniteit heeft met ouderen. Zeker voor senioren, studenten en zij-instromers. Daarnaast is deze functie erg geschikt voor zorgprofessionals die nog wel enigszins fysiek belastbaar zijn, maar niet meer in de mate zoals vereist bij een zorgfunctie.

Je krijg de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen d.m.v. scholingen en e-learnings

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams van Hof te Berkel in Horst. Onze recruiters Marije van Delft en Annelies Waasdorp vertellen je graag meer over het werk van een Verzorgende (IG) in een intramurale setting en zijn te bereiken via
marije.van.delft@dezorggroep.nl en annelies.waasdorp@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden