Sevagram zoekt een

Zorgondersteuners Heuvelland (18-20 uur)

Dienstverband

18-20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Vaals Berg en Terblijt

Werkvelden

Ouderenzorg

Passie voor de zorg, maar geen zorgopleiding gevolgd? Grijp je kans; Maak van je passie jouw werk als zorgondersteuner!

Wij zoeken zorgondersteuners voor locatie Langedael en locatie Fonterhof:

Zorgondersteuner Langedael in Vaals maximaal 20 uur per week, doelgroep PG
Zorgondersteuner Fonterhof in Berg en Terblijt 18 uur per week, doelgroep somatiek

Als zorgondersteuner ben je, samen met de collega’s in je team, verantwoordelijk voor het runnen van het huishouden en zorg je voor een huiselijke sfeer. Je grootste uitdaging en motivatie is dat je cliënten een fijne dag wilt geven, waarbij jouw rol is dat je iedereen persoonlijke aandacht geeft, zorgt voor een gezellige en schone woonomgeving en het ontbijt, de lunch of het diner tot hoogtepunten van de dag maakt. Tevens vind je het leuk om eenvoudige activiteiten te doen met onze pg bewoners. Afwisselend en dankbaar werk dus. De collega’s zitten met smart op jouw hulp te wachten en onze cliënten op jouw gezelligheid!

Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe, middels een intensief introductieprogramma van 2 weken bereiden we je voor op jouw werk als zorgondersteuner en ook daarna zijn er nog voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Wil jij een indruk krijgen waar jij gaat werken?

Klik hier voor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van zorgcentrum Langedael welke zowel verzorgingsghuis- als verpleeghuisplaatsen biedt.

Klik hier voor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van kleinschalig zorgcentrum Fonterhof met 68 woningen voor ouderen.

Herken jij jezelf in de volgende punten? Vink ze maar af:
•Jij bent enthousiast en gezellig met oprechte aandacht voor de cliënten;
•Je kunt een huishouden runnen of bent bereid dat te leren;
•Jij bent in het bezit van goede sociale en communicatieve vaardigheden;
•Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
•Je werkt graag samen met anderen;
•Jij staat te trappelen om meer te leren over bijvoorbeeld het omgaan met mensen met dementie, schoonmaaktechnieken en hygiëne.

Dan bieden wij jou graag een baan met veel voldoening aan het einde van de dag, dankbare collega’s en cliënten en doorgroeimogelijkheden. Dat is toch geweldig!

Zo maken wij het verschil!
•Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
•Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
•Jij krijgt in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op vast dienstverband;
•Salaris conform FWG 15, cao VVT (maximaal € 2131,18 op basis van 36 uur)
•Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie klaar. Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Voor de locatie Langedael staat Malou Moonen (teammanager zorg) je graag te woord. Interesse in werken binnen Fonterhof, dan kun je met vragen terecht bij Francis Devriendt (teammanager zorg).

Tot snel!