Cicero Zorggroep zoekt een

Zorgprofessionals voor Cicero Thuis, wijkteam Nuth

Dienstverband

6-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Kimmy, Suzanne, Roxane, Corina, Kylie, Gadischa, Sanne, Serena en Barbara zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s die samen met hen de zorg voor de cliënten van Cicero Thuis in de wijk Nuth kunnen verzorgen. Ben jij gediplomeerd Helpende Plus, Verzorgende IG of Verpleegkundige en is werken in de thuiszorg helemaal jouw ding, liefst ook nog zonder dubbele diensten? Dan word jij de nieuwe aanwinst van ons gezellige wijkteam Nuth!

Wat ga je doen?
Als zorgprofessional vind je het heerlijk om onze cliënten thuis, in hun eigen woonomgeving, zorg te bieden. Je gaat zelfstandig te werk en ondersteunt je cliënt bij de ADL. Je hebt een belangrijke signaalfunctie en schakelt daar waar nodig met andere professionals zodat je cliënt altijd de beste zorg ontvangt. Je biedt een luisterend oor, maar stelt ook op een respectvolle manier kaders voor je cliënt en jezelf. Afhankelijk van je functie, voer je verpleegtechnische handelingen uit en rapporteer je aan je collega’s van het wijkteam.

Waar kom je te werken?
Cicero Thuis is een thuiszorgorganisatie, die onderdeel is van Cicero Zorggroep. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

De teams van Cicero Thuis staan klaar om zorg te bieden aan zo’n 1.500 cliënten in een groot gebied in Zuid-Limburg, van Parkstad tot de Westelijke Mijnstreek tot aan het Heuvelland. Cicero Thuis levert hulp bij het huishouden, verzorging, verpleging en begeleiding, casemanagement dementie, gespecialiseerde thuisbegeleiding en dagvoorzieningen.

Wat vragen wij van jou?

  • Jij hebt een minimaal een Mbo-opleiding tot Helpende Plus, Verzorgende (IG) of Verpleegkundige
  • Jij krijgt energie van het werken op wisselende werkplekken en met verschillende cliënten.
  • Je legt makkelijk contact en gaat op een respectvolle manier om met cliënten en collega’s.
  • Je kan uitstekend zelfstandig werken en je laat je niet snel uit het veld slaan.
  • Je ben in het bezit van een rijbewijs en auto

Wat bieden wij jou?

- Een aanstelling voor onbepaalde tijd.
- De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 30, 40 of 45, gebaseerd op je opleidingsniveau en werkervaring.
- Een vaste 13e maand
- Uitstekende doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen en cursussen.
- Een fietsplan en korting op je fitness abonnement.
- Werken in een hecht, professioneel team.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan (na aanname)bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht  en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Direct solliciteren?
Klik op de button ‘Solliciteer direct’ en vul het sollicitatieformulier in vóór 11 juli 2022. Geef in de motivatie aan hoeveel uur per week je wilt werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.