Mutsaersstichting zoekt een

Zorgsecretaresse

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief.

Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen.  Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

 

Ter uitbreiding van het  team toegang zijn we op zoek naar een:

 

Zorgsecretaresse

24-36 uur per week

De Mutsaersstichting is de afgelopen jaren sterk gegroeid door meerdere entiteiten aan onze organisatie toe te voegen. Inmiddels werken we vanuit diverse locaties in de provincies Limburg en Noord- Brabant. Er is een scherpe focus nodig op de concernvorming  van de organisatie. Je komt te werken in een dynamische omgeving  die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.   We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

 

Wat ga je doen?

Als zorgsecretaresse maak je onderdeel uit van een van de teams die regionaal gepositioneerd zijn. Binnen dit team biedt jij voornamelijk administratieve ondersteuning aan de behandelaren met als doel dat het primaire proces rondom de cliënt optimaal verloopt. Je houdt er van om er voor te zorgen dat diverse administratieve processen correct en in het juiste tempo verlopen zodat de administratieve organisatie voortdurend actueel is.  Het is belangrijk dat behandeling van onze cliënten zo snel als mogelijk kan plaatsvinden en het administratieve proces  soepel verloopt. 

 

Wie zoeken wij?

Je hebt een MBO opleiding in een secretariële richting of een andere relevante opleiding. Ervaring  is een must. Je hebt affiniteit met applicatiebeheer en officemanagement, je hebt gevoel voor verhoudingen, bent stressbestendig en beschikt over een klantgerichte instelling. Daarnaast ben je proactief, veranderingsbereid, ordelijk en accuraat. Je weet prioriteiten te stellen, kunt zelfstandig werken en je kunt omgaan met vertrouwelijke informatie.

 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 35. Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Je start met een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.

 

Wil je meer weten?

Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Yvonne Moors op telefoonnummer 06-83973896.

 

Meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 21-56  naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.

De reactietermijn voor deze vacature sluit op 24 oktober 2021. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 2 november 2021.