Adelante zoekt een

Zweminstructeur

Dienstverband

Zaterdagen van 8.30 uur – 13.00 of 14.00 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Overige

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Zweminstructeur
Zaterdagen van 8.30 uur – 13.00 of 14.00 uur

 

 

Wat ga je doen?
Je start op onze locatie in Valkenburg. Je verzorgt zelfstandig zweminstructie aan kinderen/jongeren in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar en werkt samen met hen toe naar zwemdiploma A en/of B. Je creëert een klimaat waarin alle kinderen/jongeren zich veilig en gewaardeerd voelen, zodat zij het vertrouwen krijgen dat zij nodig hebben om de zwemvaardigheid  aan te leren.

 

Wie zoeken wij?
Je hebt een afgeronde CIOS opleiding niveau 4 of een opleiding als zweminstructeur en bent in bezit van het certificaat reddend zwemmen, EHBO en reanimatie. Je hebt ervaring in het geven van zweminstructie aan kinderen/jongeren met een lichamelijke en/of meervoudige handicap. Daarnaast beschik je over theoretische, didactische en pedagogische kennis, invoelingsvermogen en sociale vaardigheden. Je beschikt over een kindgerichte, zelfstandige en resultaatgerichte werkhouding. Je bent in staat nieuwe informatie/kennis snel op te nemen en deze effectief toe te passen in werksituaties.              

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-        Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant en focus op revaliderend werken!
-        Tijdelijke arbeidsovereenkomst.
-        Een salaris van minimaal € 2.028,- en maximaal € 2.690, - bruto per maand (FWG 25) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-        144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-        Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.
-        8,33% vakantiegeld, volgens CAO Ziekenhuizen.
-        Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.
-        Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
-        Gratis parkeren op locatie.
-        Voordelig sporten via BenVitaal.

 

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de website van Adelante.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Nicole van der Donk, Clustermanager, via 06 - 51992766 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag via 045 528 27 34 of WhatsApp 06-17608869.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.