MET ggz zoekt een

ZZP/Interim/loondienst Psychiater ouderenzorg

Dienstverband

16 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Geleen Roermond Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
We zoeken een psychiater voor minimaal 6 maanden vanaf 1 juli 2024 voor minimaal 16 uur per week.

Als psychiater binnen ouderenzorg bij MET ggz vervul je een cruciale rol, waarbij je jouw deskundigheid inzet bij het bieden van diagnostiek, behandeling en begeleiding aan ouderen vanaf 65 jaar. Binnen het cluster ouderen behandelen we een breed scala aan psychiatrische en neurocognitieve problematiek.

Je werkt binnen een multidisciplinair team en draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het behandelbeleid, gericht op het verbeteren van de geestelijke gezondheid van onze oudere cliënten in de regio.

De teams van het zorgcluster ouderenzorg zijn stabiel, maar groeiend met korte lijnen. De samenwerking staat voorop en er wordt goede zorg voor een complexe doelgroep geleverd. Wij zorgen goed voor onze cliënten, maar we zorgen ook goed voor elkaar.

Deze functie is eventueel en indien gewenst prima te combineren binnen een van onze andere clusters bij MET behandeling zoals persoonlijkheid, psychotrauma en kind en jeugd. Samen MET jou kijken we waar jouw kracht, talent en affiniteit ligt, passend bij jouw wensen, kennis en ervaring!

MET ouderenzorg
Het zorgcluster ouderenzorg bestaat uit twee multidisciplinaire en dynamische teams (in Midden en Zuid-Limburg), die hulp bieden aan ouderen met uiteenlopende, veelal complexe, psychiatrische problematiek vaak in combinatie met neurocognitieve klachten, somatiek en levensfaseproblematiek. We werken vanuit meerdere locaties samen en zoeken de verbinding graag met elkaar op. Wij zijn een gedreven, toegankelijk, hecht team met korte lijnen, waarbij de samenwerking voorop staat en goede zorg voor een complexe doelgroep wordt geleverd.

Wij zorgen goed voor onze cliënten, maar we zorgen ook goed voor elkaar.

Wat houdt de functie in?
 • Diagnostiek en behandeling

Je ondersteunt het intaketraject en geeft advies over de behandeling. Je verzorgt psychiatrische onderzoeken en behandelingen, op basis daarvan ontwikkel je behandelplannen in samenwerking met het multidisciplinair behandelteam en voeren jullie dit samen uit. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en evaluatie van de behandeling.
 • Multidisciplinaire samenwerking

Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, intervisies en werkoverleggen. Je stemt af met verschillende zorgprofessionals binnen het multidisciplinair behandelteam.
 • Regievoering en consultatie

Je bent regiebehandelaar, coördineert de totale behandeling van de cliënt en voert crisisinterventies uit. Je werkt hierin samen met zijn of haar netwerk of systeem. Je biedt consultatie, scholing en ondersteuning aan je collega’s binnen en buiten het team om expertise te delen en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Je bent vraagbaak voor en ondersteunt onze ANIOS en AIOS-collega’s.
 • Bijdrage aan beleidsontwikkeling

Je levert een bijdrage aan de beleidsmatige ontwikkeling jou en/of meerdere zorgclusters en je eigen vakgebied.

MET jou
 • Vanzelfsprekend beschik je over een (bijna) afgeronde opleiding tot psychiater met een BIG- en RGS- registratie, bij voorkeur met aandachtsgebied ouderenpsychiatrie;
 • Je bent tijdens en na kantoortijden inzetbaar in de crisisdienst van MET ggz. We werken met een roulatiesysteem en hiervoor gelden passende toeslagen en compensatieregelingen;

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans;
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 1500 per 3 jaar), laptop of IPad aan te schaffen (max. € 800 per 3 jaar);
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max € 600 per jaar);
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 75 (min. € 5722 en max. € 8903 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring);

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature of wil vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.