Parc Imstenrade zoekt een

ZZP’ers Residentie Parc Imstenrade Heerlen

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag van onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Ter uitbreiding van onze zzp-poule zijn we op zoek naar:

ZZPers Residentie Parc Imstenrade Heerlen (Limburg)
Niveau: verzorgende IG en Verpleegkundige

Hoe ziet jouw werkplek er bij Parc Imstenrade uit?

Je werkt in Heerlen (Limburg) binnen onze vitale thuiszorgteams, die in grote mate zelf-organiserend werken. Parc Imstenrade biedt ruimte voor een goed leven. Het is een prachtig residentieel complex in het mooieZuid-Limburgmet zo'n 300 stijlvolle seniorenappartementen in een luxe Bourgondische omgeving. Vitalis Parc Imstenrade maakt deel uit van de Vitalis WoonZorgGroep. Binnen Parc Imstenrade bieden meer dan 100 medewerkers integrale dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg. De wensen en behoeften van de bewoners staan centraal vanuit een vraaggerichte werkhouding. De medewerkers krijgen daarbij alle ruimte voor "werken met plezier".

Wat ga je precies doen?

Je verzorgt en begeleidt onze cliënten bij de dagelijkse zorg
Afhankelijk van je functie verricht je voorbehouden handelingen danwel risicovolle handelingen
Je signaleert en rapporteert veranderingen conform de afspraken in het individuele zorg(leef)plan
Samen met de teams zorg je dat onze cliënten een mooie dag hebben die aansluit bij hun wensen en mogelijkheden

Wat mag je van ons verwachten?

Een overeenkomst met onze organisatie zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau
De kans om eventueel gedurende een langere periode vast op een afdeling te werken
Een dynamische en afwisselende werkomgeving, waarin cliëntgericht werken, gelijkwaardigheid en collegialiteit belangrijke waarden zijn
De mogelijkheid om op verschillende locaties en/of afdelingen te werken met een zeer grote diversiteit aan doelgroepen

Interesse? Bouw je met ons mee?

Heb je interesse om als ZZPer voor onze locatie in Heerlen te werken? Reageer dan op deze vacature. Wij zullen binnen 5 werkdagen contact met je opnemen. Je ontvangt van ons een mail met daarin het verzoek om een aantal documenten, alsmede jouw tariefstelling naar ons te mailen. Tijdens een (telefonisch) gesprek zullen een aantal zaken met je doorgenomen worden. Daarna ga je kennismaken met de locatie Heerlen. Verdere afspraken zullen tussen jou en de locatie besproken worden.

Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel dan gerust op telefoonnummer 06-3014 2413 of stuur een mail naar flex@vitalisgroep.nl