Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Mijn digiCV

** ZorgnetLimburg wordt per 13 juni 2019 vernieuwd. Het is daarom nu niet meer mogelijk een account aan te maken. We hopen je te mogen begroeten op onze nieuwe website  vanaf 13 juni, zodat je de nieuwe voordelen kunt ontdekken**

 

Via deze website kun je jouw opleidingen, werkervaring en wensen registreren via mijn digiCV. Via mijn digiCV is het mogelijk om je gemakkelijk en snel digitaal te registreren en je te profileren bij de werkgevers binnen de sector zorg en welzijn. Een registratie blijft 2 maanden online staan, uiteraard is het mogelijk deze periode te verlengen. Geïnteresseerde werkgevers worden bij het plaatsen van een vacature geattendeerd op matchende CV's en kunnen eenvoudig contact met je opnemen indien jouw CV past bij hun vacature. Hier kun je je tevens aanmelden voor de emailservice.
Voor wie is mijn digiCV?
Voor iedereen die werk of een werken én leren plek (BBL/Duaal) zoekt in de provincie Limburg of aangrenzende gebieden. Of dat nu vast werk, werk op projectbasis, tijdelijk werk, vakantiewerk of een weekendbaan is.

Registreren?
Dat kan gratis! Klik hier om naar mijn digiCV te gaan. 

 

  • Jouw CV makkelijk te downloaden en te printen is als je bent ingelogd? Hierdoor kun je je digiCV breder inzetten.
  • De redactie van ZorgnetLimburg.nl dagelijks actief is op Facebook en Twitter. Het komt wel eens voor dat een organisatie alleen deze kanalen inzet om hun vacature kenbaar te maken. De redactie deelt deze berichten met haar volgers. Een goede reden dus om ons te ‘liken’ op Facebook en te volgen op Twitter!
  • Werkgevers jouw profiel kunnen inzien op Facebook. Misschien iets om rekening mee te houden.
  • Gebruik maken van de emailservice ook in de huidige website nog steeds mogelijk is? 


Hoe werkt de emailservice?
De match criteria bestaan o.a. uit aantal uren, regio, opleiding en functie categorie. Zodra een vacature op de website wordt geplaatst, die matcht met jouw voorkeuren, ontvangt je een – automatisch gegenereerde mail –  met een link naar de gematchte vacature. Omdat de selectie op basis van de ingevulde voorkeuren nogal breed is, bestaat de kans dat je ook vacatures ontvangt die niet 100% matchen. We werken eraan om dit te verbeteren, maar we kunnen dit nooit geheel vermijden. Aanmelden voor de emailservice is nu een onderdeel van het plaatsen van je CV. Dit kost even meer tijd, maar dan is jouw profiel veel completer en dit geeft je meer kans om via ZorgnetLimburg.nl een passende vacature te vinden.

Overigens
Heb je al een baan gevonden? Houd dan je digiCV toch actueel of schrijf je uit. We streven naar een up-to-date CVbank.  Is je huidige inschrijving nog actueel of heb je een vraag naar aanleiding van deze mail, laat het ons weten via redactie@zorgnetlimburg.nl.

Naar dit mailadres kun je ook eventuele verbeterpunten sturen, hier staan wij altijd voor open.