(Loopbaan)coaching

Loopbaancoaching is het antwoord

Loopbaanbegeleiding. Dat is toch coaching voor mensen die niet lekker in hun baan zitten? Klopt, maar loopbaancoaching is het antwoord op veel meer vragen. Wil jij bijvoorbeeld: 

… ontdekken welke baan in de zorg jou het goed past? 
… hulp bij je overstap naar een baan in de zorg? 
… achterhalen hoe je jouw zorgtalent kunt doorontwikkelen? 

Ja, ik wil gratis loopbaancoaching!

“Welke keuze je ook maakt; het is goed zolang je ‘m bewust maakt”, aldus Sterk in je werk-coach Sylvia. Lees hier het interview met coach Sylvia en carrièreswitcher Suzanne.

Ik ben:

Zorgstudent baat bij loopbaancoaching

Je volgt een opleiding voor zorg en welzijn. Maar in welke sector je zorghart écht ligt? Het kan ook dat je twijfelt of de gekozen zorgopleiding voor jou de juiste is. Of dat je het lastig vindt om je werk- en leertraject te combineren of jouw sterke punten in beeld wilt hebben voor je solliciteert. Situaties waarin je veel baat kunt hebben bij loopbaancoaching. En ja, dat is gratis. Ook voor jou als zorgstudent. 

Carrièreswitcher profiteert van loopbaanadvies

Je bent eruit: een carrièreswitch maken naar zorg en welzijn is wat je wilt. En dan is de vraag: welke baan in deze sector past bij jou? Wat moet je doen om daarin aan de slag te kunnen? Hoe regel je het met je huidige werkgever? Als carrièreswitcher profiteer je in die fase enorm van het advies dat je krijgt van een loopbaancoach. En dat kun jij gratis krijgen. Zelfs al werk je nu nog niet in zorg en welzijn. 

Professional groeit door loopbaanbegeleiding

Klaar met jouw zorgwerk en op zoek naar andere opties in de sector? Je kennis updaten door bijscholen of verder leren om carrière te kunnen maken? Persoonlijke vlakken waarop je je wilt ontwikkelen? Wat je reden ook is; met loopbaanbegeleiding zoek je uit waar kansen liggen en welke je wilt grijpen. Je zult zien dat je als zorgprofessional groeit door loopbaanbegeleiding. Sterk in je werk steunt jou en andere zorgmedewerkers daarom met gratis coaching

Gratis loopbaantraject 

Sterk in je werk biedt jou een gratis loopbaantraject. Je krijgt alle ondersteuning die jij nodig hebt bij het zetten van jouw eerste of volgende stap. Aarzel je? Laat je inspireren door de 5 redenen voor loopbaancoaching en zet jouw eerste of volgende stap in zorg en welzijn in gang!

Blijf sterk in je werk: extra mentale coaching