ROC's en Hogescholen

Regionale Opleidingscentra (MBO) in Limburg

VISTA college
En jij bent waarschijnlijk op zoek naar een doelgerichte opleiding. Een praktische studie waarmee jij vakspecialist kunt worden en straks direct in de regio aan de slag kunt. Je hebt zin om je handen uit de mouwen te steken en om de juiste skills te leren. Bij VISTA college ben je aan het juiste adres! VISTA college is de nieuwe naam van de fusieorganisatie tussen Arcus College en Leeuwenborgh. 

Gilde Zorgcollege
Mensen helpen, verplegen en verzorgen. Ontzettend belangrijk werk. Misschien wel het belangrijkste werk dat er is. Want gezond en vitaal zijn, dat wil toch iedereen? Het Gilde Zorgcollege helpt je op weg in de medische of maatschappelijke zorg. Voor iedereen die graag écht met mensen werkt.


Hogescholen in Limburg (HBO)

Zuyd
Zuyd is een goede keuze. Je kunt bij ons terecht voor bijna elke mogelijke bacheloropleiding. We bieden kwalitatief goede opleidingen met veel persoonlijke aandacht . Onze studenten waarderen dat en vinden de sfeer bij Zuyd bijzonder prettig.

Fontys
Fontys is de grootste kwaliteitshogeschool van Zuid-Nederland. Onze opdracht: inspirerend, uitdagend en hoogwaardig hoger beroepsonderwijs bieden en praktijkgericht onderzoek doen dat écht iets betekent voor de samenleving. Ons onderwijs en het onderzoek dat wij uitvoeren, sluiten direct aan bij actuele en toekomstige vragen en behoeften van onze studenten, het werkveld en de (regionale) samenleving.