Zuyd Hogeschool

Zuyd is een goede keuze. Je kunt bij ons terecht voor bijna elke mogelijke bacheloropleiding. Wij bieden kwalitatief goede opleidingen met veel persoonlijke aandacht . Onze studenten waarderen dat en vinden de sfeer bij Zuyd bijzonder prettig.

Zuyd Gezondheidszorg en Welzijn

Zuyd heeft verschillende opleidingen op het vlak van Gezondheidszorg en Welzijn. Wie weet staat er wel iets voor jou tussen.

Ontdek de opleidingen

Deeltijd opleiding verpleegkundige

Ben jij een professional met een aantal jaar werkervaring die werken en leren wil combineren? In de deeltijdopleiding tot hbo-verpleegkundige zijn jouw kennis en ervaring het uitgangspunt voor het traject dat je gaat volgen. Door het uitgebreide aanbod aan onderwijsmodules, gecombineerd met werkplek- en afstandsleren, kun je je eigen opleiding op maat invullen.

Als hbo-verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de planning, de organisatie en de coördinatie van de verpleegkundige zorg en maak je deel uit van een multidisciplinair team.

Ontdek de opleiding

ZuydSwitch

ZuydSwitch zorg begeleidt jou naar een nieuwe toekomst in de zorg. Er zijn in de zorg tekorten aan zorgprofessionals. Als je begint aan deze switch, ga je direct in het werkveld aan de slag en stomen wij je klaar voor een rol als verpleegkundige i.o.. In die rol voer je zelfstandig zorgtaken uit en, als je dat ambieert, coördineer je ook een aantal werkzaamheden. Een aantal werkgevers in de regio geeft aan grote interesse te hebben in nieuwe hbo-v’ers (hbo- verpleegkundigen). De deur staat dus open. 

Lees meer over ZuydSwitch

Wil je vragen stellen over een van deze opleidingen? Dat kan!
Genevieve Robroek helpt je graag verder. Zij is bereikbaar via t. 06-38315451, m.  hbov-deeltijd@zuyd.nl.

Of stel je vraag via onderstaand formulier en Zuyd neemt zo snel als mogelijk contact met je op.

Stel je vraag